Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát, nagyon rosszul esett. Ti...

Hát, nagyon rosszul esett. Ti mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés
Tegnap a férjem este hazajött a munkából. Csináltam neki vacsit, tv-zett, olvasott, stb. Kint a konyhában hülyeségből az éppen belabellózott számmal adtam neki puszit, mondván, hogy az övét is bekenem. De nem volt gusztustalan, vagy bármi. Azt hittem, hogy mondjuk megcsókol, vagy valami ilyesmi, de nevetett és finoman eltolt magától. Később többször odamentem, mikor nézte a tv-t, de nem nagyon reagált rám. Este későn, mikor már ágyba kerültünk, elkezdett nézni egy tök béna filmet. Én bújtam oda hozzá, de nem élt a lehetőséggel. (hogy finoman fogalmazzak) Aztán felkapcsolta a lámpát és elkezdett egy könyvet olvasni. Éjjel 1/2 12-kor. Mondtam neki, hogy ne világítson már, mert ez nagyon zavaró ilyen későn. Aztán megjegyeztem, hogy a konyhai puszimra sem reagált, meg később sem, meg itt az ágyban sem. Ennyire nem érdeklem? Azt találtam neki mondani még, hogy egy igazi pasi kihasználta volna az alkalmat. Erre tök erőszakosan, bunkón leszorított és elkezdett "csókolgatni", hogy "tessék, egy igazi pasi így csinálja." Most őszintén? Így kell ezt lereagálni? Női és férfi szemszögből is érdekelnek a vélemények.
2011. jún. 29. 10:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a munkahely miatt nem volt túl jó kedve,vagy csak úgy nem volt túl jó passzban,és nem akart téged traktálni az esetleges rosszkedvével. Viszont azzal a kis ártatlannak tűnő "igazi pasi" beszólással kihoztad belőle,és akkor már rajtad töltötte ki sajnos. Nem tudom mióta vagytok együtt,de én 3 év után már megtanultam a páromnál,hogy mik a rossz hangulatának jelei,és olyankor nem teszek rá még én is egy lapáttal,nyomok egy puszit az arcára minden megjegyzés nélkül,hogy tudja én megértem és várom,hogy jobb kedve legyen.

Ne vedd a lelkedre nem akart ő bántani,egyszerűen nem volt jó passzban,Te pedig egy picit túlfeszítetted a húrt.

26/N

2011. jún. 29. 10:53
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Talán rossz napja volt, feszült volt, akármi. Neked sincs kedved állandóan szeretkezni, gondolom. Azzal a mondatoddal biztos megbántottad, nem kellett volna.
2011. jún. 29. 10:54
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

Biztos úgy alakult a napja, hogy kedve se volt már hozzá. De lehet, hogy a tiéd se volt csúcs szuper, ha ezen megsértődtél.

Olvasd ezt a kérdést úgy, mintha nem te tetted volna fel. Ugye már te is úgy látod, hogy nincsen ebben semmi. Ő unottabb volt a kelleténél, te erőszakosabb, akaratosabb.

2011. jún. 29. 10:54
 14/30 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy kivétel nélkül mindenki egyetért abban, hogy ne csináljak nagy ügyet belőle. Nem is csináltam utána, csak csendben sírtam, mert rosszul esett. Nem feltétlenül szeretkezni akartam ám, de jó lett volna ha velem is foglalkozik. Éreztem akkor is, hogy az az "igazi pasis" mondat az kivágta nála a biztosítékot. 8 éve vagyunk együtt amúgy és nem vagyok egy követelőzős, állandóan d...ni akaró nő. Legközelebb majd figyelek rá, hogy ne sértsem meg a magányát és kifejezetten ügyelek arra, hogy még véletlenül se kapjon labellós puszit.
2011. jún. 29. 10:57
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként én az ilyen dolgokat meg tudom beszélni a párommal, elmondja, ha nincs jó kedve, vagy csak úgy elüldögélne magányosan, és így nem keveredünk ilyen helyzetekbe, plusz nem sírok miatta bánatomban.
2011. jún. 29. 10:59
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

Meglepve olvasom a válaszokat! Azt hiszem nem te fújtad fel a dolgot, hanem a kedves válaszadók generálják túl a feszültséget!Miért lenne ez hiszti? Egyszerű kérdés volt szerintem.

Az oké, hogy nincs kedve a pasinak, de attól még normálisan is lehet ezt közölni! A férjednek nem a férfiasságával van a baj, hanem a modorával! Ezt kedvesen is lelehetett volna reagálni a részéről. És egy pusziba nem halt volna bele !

2011. jún. 29. 11:00
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
ma 10:54 vagyok! Azért fel a fejjel. így kívülállóként én is meg más nőtársaim is könnyen mondjuk, hogy hiszti volt, de azért nekem is rosszul esik, ha éppen én akarom a szexet, de a férjem nem akarja. Megértem a fáradtságát nem is hisztizek, de a női mivoltomon azért esik némi csorba.
2011. jún. 29. 11:02
 18/30 A kérdező kommentje:
11:00-es válaszoló! Nekem az esett rosszul nagyon, hogy olyan nagyon durván, bunkón, lefogott és olyan ocsmány módon elkezdett "csókolgatni". Abban semmi, de semmi szeretet nem volt. Egy világ omlott össze bennem. Lehetett volna másképpen is reagálni. Nem úgy, mint aki erőszakot tesz a másikon.
2011. jún. 29. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

figyelj, az "igazi pasi" egy tényleg nagy sértés. nem csodálom,hogy amikor elve ideges volt akkor így reagált rá.

ahelyett, hogy amikor látod, hogy valami baja van (senki nem poénból olvasgat éjszaka)megkérdezted volna,hogy mi a baj,még sértegeted.

2011. jún. 29. 11:10
 20/30 anonim ***** válasza:
56%

Sírtál? :) Szerintem is túlreagálod...

Azt tényleg kár volt mondani, hogy "igazi férfi" élt volna a lehetőséggel. Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Lehet nagyon fáradt volt, próbálja megkeresni a pénzt, hogy meglegyen mindenetek, feszült, kikészítik a munkahelyen, erre otthon tőled is azt kapja, hogy ő magyarul nem igazi férfi.

Ne csodálkozz, hogy rosszul esett neki, és emiatt erőszakosabb volt... Így adta ki a dühét. Inkább neki lett volna joga "sírni".

Az én férjem sem mindig vevő a szexre.. Nagyon korán kell és sokat dolgozik. Mégsem sértegetem Őt ilyesmivel... Van, amikor meg pont nekem van stresszes napom, és valahogy nem szeretnék szeretkezni, csak max összebújni és végre lemenni alfából bétába... :) Megmondom őszintén borzasztó rosszul esne, ha ez esetben azt vágná a fejemhez (akár kedvesen) hogy nem vagyok "igazi nő"...

Na meg ez a labellós dolog... Ilyenen megsértődni.. :) Már bocs.

23/N

2011. jún. 29. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!