Hát, nagyon rosszul esett. Ti mit gondolnátok erről?
Szerintem a munkahely miatt nem volt túl jó kedve,vagy csak úgy nem volt túl jó passzban,és nem akart téged traktálni az esetleges rosszkedvével. Viszont azzal a kis ártatlannak tűnő "igazi pasi" beszólással kihoztad belőle,és akkor már rajtad töltötte ki sajnos. Nem tudom mióta vagytok együtt,de én 3 év után már megtanultam a páromnál,hogy mik a rossz hangulatának jelei,és olyankor nem teszek rá még én is egy lapáttal,nyomok egy puszit az arcára minden megjegyzés nélkül,hogy tudja én megértem és várom,hogy jobb kedve legyen.
Ne vedd a lelkedre nem akart ő bántani,egyszerűen nem volt jó passzban,Te pedig egy picit túlfeszítetted a húrt.
26/N
Biztos úgy alakult a napja, hogy kedve se volt már hozzá. De lehet, hogy a tiéd se volt csúcs szuper, ha ezen megsértődtél.
Olvasd ezt a kérdést úgy, mintha nem te tetted volna fel. Ugye már te is úgy látod, hogy nincsen ebben semmi. Ő unottabb volt a kelleténél, te erőszakosabb, akaratosabb.
Meglepve olvasom a válaszokat! Azt hiszem nem te fújtad fel a dolgot, hanem a kedves válaszadók generálják túl a feszültséget!Miért lenne ez hiszti? Egyszerű kérdés volt szerintem.
Az oké, hogy nincs kedve a pasinak, de attól még normálisan is lehet ezt közölni! A férjednek nem a férfiasságával van a baj, hanem a modorával! Ezt kedvesen is lelehetett volna reagálni a részéről. És egy pusziba nem halt volna bele !
figyelj, az "igazi pasi" egy tényleg nagy sértés. nem csodálom,hogy amikor elve ideges volt akkor így reagált rá.
ahelyett, hogy amikor látod, hogy valami baja van (senki nem poénból olvasgat éjszaka)megkérdezted volna,hogy mi a baj,még sértegeted.
Sírtál? :) Szerintem is túlreagálod...
Azt tényleg kár volt mondani, hogy "igazi férfi" élt volna a lehetőséggel. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Lehet nagyon fáradt volt, próbálja megkeresni a pénzt, hogy meglegyen mindenetek, feszült, kikészítik a munkahelyen, erre otthon tőled is azt kapja, hogy ő magyarul nem igazi férfi.
Ne csodálkozz, hogy rosszul esett neki, és emiatt erőszakosabb volt... Így adta ki a dühét. Inkább neki lett volna joga "sírni".
Az én férjem sem mindig vevő a szexre.. Nagyon korán kell és sokat dolgozik. Mégsem sértegetem Őt ilyesmivel... Van, amikor meg pont nekem van stresszes napom, és valahogy nem szeretnék szeretkezni, csak max összebújni és végre lemenni alfából bétába... :) Megmondom őszintén borzasztó rosszul esne, ha ez esetben azt vágná a fejemhez (akár kedvesen) hogy nem vagyok "igazi nő"...
Na meg ez a labellós dolog... Ilyenen megsértődni.. :) Már bocs.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!