Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát, nagyon rosszul esett. Ti...

Hát, nagyon rosszul esett. Ti mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés
Tegnap a férjem este hazajött a munkából. Csináltam neki vacsit, tv-zett, olvasott, stb. Kint a konyhában hülyeségből az éppen belabellózott számmal adtam neki puszit, mondván, hogy az övét is bekenem. De nem volt gusztustalan, vagy bármi. Azt hittem, hogy mondjuk megcsókol, vagy valami ilyesmi, de nevetett és finoman eltolt magától. Később többször odamentem, mikor nézte a tv-t, de nem nagyon reagált rám. Este későn, mikor már ágyba kerültünk, elkezdett nézni egy tök béna filmet. Én bújtam oda hozzá, de nem élt a lehetőséggel. (hogy finoman fogalmazzak) Aztán felkapcsolta a lámpát és elkezdett egy könyvet olvasni. Éjjel 1/2 12-kor. Mondtam neki, hogy ne világítson már, mert ez nagyon zavaró ilyen későn. Aztán megjegyeztem, hogy a konyhai puszimra sem reagált, meg később sem, meg itt az ágyban sem. Ennyire nem érdeklem? Azt találtam neki mondani még, hogy egy igazi pasi kihasználta volna az alkalmat. Erre tök erőszakosan, bunkón leszorított és elkezdett "csókolgatni", hogy "tessék, egy igazi pasi így csinálja." Most őszintén? Így kell ezt lereagálni? Női és férfi szemszögből is érdekelnek a vélemények.
2011. jún. 29. 10:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Tudom mi volt a munkahelyén. :) Pont pozitív dolgokat mondott (elismerés, stb.). Kapott finom vacsit, kedves voltam hozzá, hagytam tv-zni, számítógépezni. Nem gondolom, hogy valami ennyire rágta lelkileg. Az sem volt szép, hogy kicsúszott a számon az az "igazi pasis" dolog, mint ahogy már írtam. Az ő végső reagálása viszont kritikán aluli volt.
2011. jún. 29. 11:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de ha annyira fáradt volt szegény pasi, akkor miért állt neki éjjel olvasni?? :D

Igazad is volt, meg nem is. Nem szabad ezt ilyen komolyan venni, mert csak magadat szomorítod vele! Amúgy kíváncsi lennék, ő hogy viselkedne, ha te utasítanád vissza (akármilyen kedvesen)? Én mindig igyekszem kielégíteni a partnerem, ha konkrétan a szexhez nincs kedvem, még mindig ott van a kezem vagy a szám...egyszer fordult elő, hogy mindenféle közeledést elutasítottam, mert nagyon mérges voltam, és akkora sértődés lett ezen, hogy csak na. :P

2011. jún. 29. 11:28
 23/30 A kérdező kommentje:
Dehogy volt fáradt! Vígan tv-zett, olvasni akart még. :D ..és nem szexet akartam, csak őt. Mindegy hogyan. Összebújni, ölelkezni, csókolózni, beszélgetni.
2011. jún. 29. 11:33
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Hát, akkor viszont csak szimplán nem volt kedve hozzád. Hogy miért? Ezt tőle kell megkérdezned.
2011. jún. 29. 11:37
 25/30 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy ennyire nem érdeklem? De nem kaptam választ. Kb. annyit, hogy ne nyüszögjek. Oké, tudom, hogy nem lehet, hogy valakienk mindig kedve "kell" legyen a másikhoz. Nem akarok kombinálni, de most majd figyelek a jelekre a következő napokban, hetekben. Lesz-e még ilyen, hogy nem reagál rám.
2011. jún. 29. 11:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagált??? :) Hát ez jó. Azért azzal megtisztelhetne, hogy válaszol, ha felteszel neki egy kérdést..
2011. jún. 29. 11:49
 27/30 anonim ***** válasza:
92%

Hát én is döbbentem olvasom a válaszokat.

A férfi elég bunkó volt, ahelyett, hogy normálisan kezelte volna a helyzetet. Ha ők nem gondolat olvasók (ne célozgassunk nekik, mert nem értik...), akkor legyenek szívesek ők is kinyitni a szájukat, és nem így közölni a véleményüket sok óra után. Persze, megsértődött a megjegyzésen, de bezzeg, ha a nők kapják fel a vizet, akkor már hisztis p*csák...

Örülök, hogy nekem nem ilyen párom van, mint a válaszadók többsége. Vele bármit megbeszélhetek, őszintén, szókimondóan, nem kell tőle félnem akkor sem, ha épp rossz napja van, hozzá szólhatok/érhetek.

2011. jún. 29. 11:50
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Miért gondolod, hogy a válaszadók többségének a párja nem olyan, akivel mindent meg lehet beszélni, csak mert a többség szerint a kérdező túlreagálta? Én pont írtam, hogy az enyémmel meg lehet ezeket beszélni, mert elmondja, nem úgy, mint a kérdező párja, viszont ilyen esetben a durci nem sokat segít.
2011. jún. 29. 11:52
 29/30 zuzuki ***** válasza:
100%
Na...akkor látom kell "instrukció".Figyelj,ha "túlszeretnek" az sem jó,ha nem szeretnek az sem.Búj,ölelj,de ne úgy,hogy kinyomod még az agyamat is.:) Egyébként ha eltol magától,az már azt jelenti,hogy most nem vevő a dologra... Nálam ilyen nincs,mert szex-mániás vagyok,de az átlag pali az finoman jelzi,hogy most nem.Erre Te "belabellozod" őt.Csodálkozom,hogy mosolygott...:-D Türelmes és jó humorú párod van!;) Feszültség jellemzi a palikat ám... Meg kell felelni mindenhol.. Pénz,család és sex.Ez kb. összefoglalja az egész életet.Na most vannak ám olyan palik,akiknek ez kevés és mit ad Isten?Buddhába kezdenek el hinni és járnak is ilyen "gyülire".Meg vannak olyanok is,akik szeretnének hajókázni imádott párjukkal,csak hajóra nincs pénzük...:) Olyanok is vannak,akiknek van hajóra pénzük,de a "nunijára" nem kíván egyik csaj sem,mégis összejön velük(Hajdú Péter).:) Rajtad áll,melyiket választod...;) Ja...és természetesen vannak olyanok is,mint én... Néha van mani,néha nincs,úszni nem tudok(tehát hajókázni sem szeretnék),de mégis "elvannak" és csak alkalmi kapcsolatokat tartanak fenn."Mertmia.öcsnekállandó",ha úgy is kibeszélsz a facebúkon.:-D Kb. ennyi!
2011. jún. 29. 11:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem tul ramenos voltal,egy ket jelbol latszik hogy a parunknak van kedve hozza vagy nincs.ha nincs az sem tragedia.A beszolasod nagyon kemeny volt szerintem,ez a paromnal is kiverne a biztositekot.velemenyem szerint nem volt kedve hozza,te probalkoztal,meg mindig nem volt kedve,megserteted erre o is megsertetett teged.
2011. jún. 29. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!