Hát, nagyon rosszul esett. Ti mit gondolnátok erről?
Jó, de ha annyira fáradt volt szegény pasi, akkor miért állt neki éjjel olvasni?? :D
Igazad is volt, meg nem is. Nem szabad ezt ilyen komolyan venni, mert csak magadat szomorítod vele! Amúgy kíváncsi lennék, ő hogy viselkedne, ha te utasítanád vissza (akármilyen kedvesen)? Én mindig igyekszem kielégíteni a partnerem, ha konkrétan a szexhez nincs kedvem, még mindig ott van a kezem vagy a szám...egyszer fordult elő, hogy mindenféle közeledést elutasítottam, mert nagyon mérges voltam, és akkora sértődés lett ezen, hogy csak na. :P
Hát én is döbbentem olvasom a válaszokat.
A férfi elég bunkó volt, ahelyett, hogy normálisan kezelte volna a helyzetet. Ha ők nem gondolat olvasók (ne célozgassunk nekik, mert nem értik...), akkor legyenek szívesek ők is kinyitni a szájukat, és nem így közölni a véleményüket sok óra után. Persze, megsértődött a megjegyzésen, de bezzeg, ha a nők kapják fel a vizet, akkor már hisztis p*csák...
Örülök, hogy nekem nem ilyen párom van, mint a válaszadók többsége. Vele bármit megbeszélhetek, őszintén, szókimondóan, nem kell tőle félnem akkor sem, ha épp rossz napja van, hozzá szólhatok/érhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!