Mit szóltál volna hozzá? Nekem nagyon rosszul esett (? ) 12/L
Ma csináltam ilyen babos virslis valamit salátával(most délután) kb. 15 perce lett kész, nekem ízlett, apának,anyának és a tesómnak nem, kiborította, hogy a kutyáknak adjam oda, mondom meg akartam vele kínálni mamát, hátha neki ízlik...
Kimentem és csöndben hallottam, ahogy mondja, hogy:
"Ne haragudj babám, de ez ritka szar lett..."
Hát mit ne mondjak egy időre elvette a kedvem a főzéstől.
-_-
Ne keseredj el! Mindenkivel megesik. Én nem vagyok már fiatal, de amikor elhatározom, hogy valami nagyon szupit fogok sütni-főzni, tuti, hogy leragad, leég, csomós lesz stb. .... csak hát persze az én családom mosolyog hozzá ... még ha ez a mosoly savanyú is.
volt olyan pörköltem, hogy még a kutya se ette meg. na és? viszont sokkal több olyan étel van, amit igazán jól csinálok....
Ne aggódj!
Én 29 éves vagyok, elég gyakorlott a főzésben, de pár hónapja olyan szuper paradicsomlevest sikerült készítenem, hogy a kanál megállt benne, késsel lehetett volna vágni... :)))
Azóta ezen röhögünk a férjemmel, ha szóba kerül a főzőtudományom, mert ettől eltekintve valóban jól főzök.
Majd belejössz te is.
Oda se neki.
Legközelebb jobban sikerül majd, az őszinteséget meg inkább becsüld, mert tanulni lehet belőle, és - ha hiszed, ha nem - biztonságot ad.
"kiborította, hogy a kutyáknak adjam oda"
Ne haragudj de hogy lehet valaki ilyen érzéketlen bunkó tapló paraszt? Mondja meg szépen hogy "bocs de ez nem lett jó" de nehogy már így viselkedjen a másikkal...
Amúgy meg nehogy magadra vedd a viselkedését, Jamie Oliver és Gordon Ramsey is lentről kezdte.
Hát van ez így,de azért kicsit finomabban is fogalmazhattak volna. Csak gyakorolj,lehet,hogy pont nem szeretik az ilyen babos ételeket. Egyébként nincs kedved leírni a receptet mit hogy csináltál? Kíváncsi lennék rá. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!