Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasim kiakadt, amikor megmondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim kiakadt, amikor megmondtam neki, hány kiló szeretnék lenni. Azt mondta, megtiltja, de van-e joga hozzá?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, mert nem szoktam meg, hogy ekkora combokkal rendelkezzek amekkorák most. 162/51 vagyok azzal, hogy mellem alig van (70/A). A zsírpárnák mind a fenekemre meg combomra rakodnak. Tornázom, de pusztán a torna szinte semmit nem segít. Csak feszesedett a zsír alatt az izom. Fogyózni szeretnék, de a pasim meg azt mondja ne tegyam, meg neki amugy is igy tetszem, nem szereti a "csontvázakat" ...Tudom, hogy szeretetből "tiltja" meg, de engem akkor is zavar az alakom. 17-18 éves koromig 47 kg voltam, aztán elkezdtem szépen lassan hízni
2011. okt. 24. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
fogyózz titokban, észre se fogja venni ;)
2011. okt. 24. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
A BMI-t a 19. században találták ki. Ha fájna a feje, koponyalékelést tanácsolnál?
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Fogyással nem éred el amit akarsz. Mert nem onnan fogsz fogyni. Én is ugyanígy voltam. 55 kg-ról indultam, nagy combok miatt kezdtem fogyózni, lementem 41 kg-ig is de attól a combom még nem lett kisebb, a mellem viszont a kicsi is lógós és még kisebb lett. Ráadásul rosszul is éreztem magam elég gyakran, meg gyengének is. 162 cm vagyok én is. Sportolj és tornázz. Az elég, ha attól nem lesz kisebb combod akkor semmitől. Gondolom a csípőd is szélesebb, ami azt jelenti hogy sosem lesz olyan igazi vékony combod. De a pasik nem is azt szeretik. Gondolj erre.
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

"A BMI-t a 19. században találták ki. Ha fájna a feje, koponyalékelést tanácsolnál?"

Teljesen mindegy ki és mikor találta ki.

Jó mutatószám, ha magától nem venné észre, (és a pasijának se hisz), hogy GEBE akar lenni. A 19. századi BMI egészségesebb, mint a 21. századi elkorcsosult anorexiás szépségideálotok.

2011. okt. 24. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem a szépségideálom a sovány, hisz magam túlsúlyos vagyok.

Az a szépségideálom, ha valaki jól érzi magát a bőrében.

2011. okt. 24. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták, ilyen a testalkatod, a combod nem lesz vékony, bármit is csinálsz :( sajnos az én alkatom is ilyen, és én is mindent megpróbáltam, hiába :S Egyébként a pasinak nincs beleszólása, de kétlem, hogy 4 kg-val elcsúnyulnál.
2011. okt. 24. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért, de a BMI nem olyan "jól működő" dolog, mint azt sokan hiszik.

Igaz, hogy mutatja, milyen magassághoz milyen testsúly az ideális, de sok mindennel nem számol.

Például nem mindegy, hogy valaki, akinek magas a testtömeg indexe, az a testén levő zsir, vagy pedig az izom tömege miatt számit "túlsúlyosnak" (és akkor a csont sűrűséget nem is emlitettem).

Emellett nem mindegy, hogy a rajtunk lévő zsir hogyan oszlik el.

Lehetünk vékonyak felül, mint a kérdező is, és attól függetlenül alul lehetünk vaskosak.

Ezeket pedig a BMI nem veszi számitásba.

Tehát nem kéne "szentirásnak" venni.

Amúgy meg nézzen utána, aki nem hiszi, én egy orvostól hallottam, akinek ez a szakterülete.

Kérdező!

Neked meg annyit mondanék, hogy a barátod valószinűleg félt téged, és az nagyon aranyos dolog, de ha te nem vagy magaddal megelégedve, akkor igenis fogyózz.

Ha pár kilóval könnyebben jobban fogod magad érezni a bőrödben, akkor hajrá! A barátodat meg nyugtasd meg, hogy nem ész nélkül csinálod, hanem egészséges módszerekkel (pl. nem koplalással és hasonlók) és ez legyen is igy, hiszen a te érdeked is.

L/24

2011. okt. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!