Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátja Olaszba megy dolgozni 6 hónapra. Erre a csaj kiakadt. Azt mondja ha elmegy ő szakít vele. A fiú csak menni akar. Nnormális ez? 4 éves kapcsolat.19 évesek.
az én barátnőm akkor szakítani akart, amikor egymás után kétszer mentem el dolgozni 2-3 hétre, úgy hogy közben voltam itthon 1 hetet. aztán rendbe jöttünk. egy ismerősömék meg úgy vannak vele, hogy ha most kétszer 3/4 évet külön vannak, ezalatt havonta , kéthavonta találkoznak, ezzel meg tudták keresni 1 lakás árát.
Szerintem ez csak bizalom kérdése, és azé, hogy tudják megoldani a találkozásokat.
ha ennyit nem bír ki a csaj, akkor jobb, ha ez most derült ki, nem házasság és 3 gyerek után.
fiatalok még, srác menjen, dolgozzon, mert fiatalon kell összehozni az alapokat. csaj meg majd túlteszi magát így vagy úgy.
én se mondom, hogy emiatt szakítani kell. az én férjem is dolgozott külföldön (Kanada ill. Közel-Kelet).
csak arra írtam, hogy ha az a lány arra nem képes, hogy ebben támogassa a barátját, akkor ennek a két embernek semmi keresnivalója egymás mellett, mert nem fog menni a szekér ha egyik előre tolja, a másik hátra.
"A lány sehova nem megy a párja nélkül."
Akkor miért nem megy ő is vele olaszba, ha már ennyire elválaszthatatlanok?
Hát, nem tudom... Én amondó vagyok, hogy ez egy nagyon jó lehetőség lenne a srácnak, nyelvet tanulhatna, tapasztalatokat szerezhetne, kapcsolatokat építhetne, ami később még nagyon jól jöhet neki, és emellett még pénzt is keres.
Viszont a csajt is meg tudom érteni, fél év hosszú idő, Olaszország nincs közel, és biztos nem két fillér lenne ide-oda utazgatni, szóval egyértelműen ugrott az a lehetőség is, hogy majd a srác hazajár havonta látogatóba... Én 3 hónapra akartam kimenni nyáron Angliába nyelvet tanulni, de a barátom könyörgött, hogy ne menjek, maradjak vele, sőt, azt mondta, hogy ha ennyire nyelvet akarok tanulni, inkább elmegy dolgozni a suli mellett és befizet egy tanfolyamra. Aztán majd ha lediplomáztunk, akkor kimehetünk együtt, ketten.
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha a csaj is kimenne a sráccal. A srácnak jó lehetőség, nem lenne okos kihagynia és ezt a csajnak is meg kell értenie. Nem korlátozhatja, mert ez a jövője érdekében fontos lépés lehet. Viszont a srác sem várhatja a lánytól, hogy fél évig csak üljön itthon ölbe tett kezekkel, és érje be annyival, hogy esténként váltanak egy üzenetet fészbukon, vagy e-mailben. Ha szeretik egymást, meg fogják tudni oldani a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!