Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van, hogy így kiakadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van, hogy így kiakadt és szakítani akar?

Figyelt kérdés
ugyanis párom kiment külföldre dolgozni egy két hónapja, majd most megyünk ki mi is a rokonokkal, mivel az ő férje is ott van. és mi pakoltunk a költözés miatt a rokonommal és jöttek segíteni a férje barátai, akiket én is ismerek és estefelé iszogattunk egy kicsit meg beszélgettünk. és ezen úgy kiakadt a párom és a rokonom férje is, hogy leosztottak minket és azóta nem hívnak. most rosszat tettünk azzal, hogy kivételesen kicsit iszogattunk. de csak egy órát. és közben van 3 kicsi gyerek is, szóval semmi buli meg semmi ilyesmi nem volt.. nem értem miért kellett a cirkusz..
2011. aug. 11. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem látok ebben semmi rosszat..
2011. aug. 11. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ezt az egészet nem értem :(
2011. aug. 11. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
A férjek ennyire bíznak meg a barátaikban. Arra gondolnak, hogy ti, feleségek túl jól elvagytok a férjetek barátaival.
2011. aug. 11. 12:45
 4/7 A kérdező kommentje:
tehát két fiatalabb srác segített rokonoméknál pakolni, mivel költöznek, mennek ki külföldre. én is megyek, csak épp nem költözünk egyenlőre. mentem oda estefelé én is és még ott volt a két srác, aki a haverjai rokonoméknak. vagyis csak az egyik. a másik a szomszéd, akivel úgy-ahogy jóban vannak. és ők barátok, ezért segítettek. erre a párom és férje rokonomnak teljesen kibuktak, hogy mi az hogy mi pasikkal iszogatunk. holott csak egy órát maradtak még, és megittunk egy vagy két pohár bort közben játszottak a gyerekekkel. ez volt este 8-kor tehát nem is éjszaka. és ezen kiakadtak teljesen. és nem tudjuk, hogy kinek van igaza, de nem látunk ebben semmi rosszat mi sem..
2011. aug. 11. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
normalis h megkinalod őket vmivel, vagy ők téged, mert ezt igy illik.. gyerekes viselkedés h a párod emiatt kiakad.. hány évesek vagytok?
2011. aug. 11. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
tehát, a 2 srác a gyerekekkel játszott? és ezen akadtak ki? nem százasok...
2011. aug. 11. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem komplettek. Ha csak ennyi történt, semmi okuk haragudni.
2011. aug. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!