Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is kiakadt volna ennyire ezen?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány,aki tetszik nekem.Eléggé úgy tűnt,hogy én is neki, nagyon úgymond összemelegedtünk az utóbbi napokban.Tegnap és ma is töri órán elkezdtünk filmet nézni,és én inkább előre ültem az egyik szőke csajhoz,az meg elterült az asztalon és félig rám rakta az egyik kezét,engem meg nem zavart,meg se mozdultam,rajtam hagyta a kezét egész órán,volt mikor direkt ki harcolta,hogy kezdjem el piszkálni. Az a lány aki meg tetszik nekem,pont mögöttünk ült és mindent látott.. Erre szünetbe meg a többi órán,tök rideg és flegma lett velem,szünetbe meg odament hozzá egy fiú :O aki az újdonsült barátja és ott előttem elkezdtek csókolózni.. Kicsit sz*r*l esett.. Hogy fordítsak mindent vissza?:S Lányok,szerintetek mit csináljak?:S2011. máj. 19. 17:51
1/3 anonim válasza:
hátha az ujdonsült barátjával láttad akkor már nem tehetsz semmit,csak azt nem értem hogyha mindketten tetszetek a másiknak akkor miért nem léptek?kicsit furi ez nekem hogy nem kezdeményeztek,inkább huzzátok egymást?az semmire nem vezet...szerintem várj még szakít a palijával és utána lépj!
2/3 napietus válasza:
miért, mit vártál, majd fut utánad? nem csak neked van ám...szerintem ez a hajó elment, de ha konkrétan megpróbálnák összejönni a lánnyal, okosabb lehetnél (elutasít-e kategorikusan vagy nem).
3/3 anonim válasza:
szard le a szőke csajt. ez az első lépés. a második: hívd el pl. egy kávéra a csajt aki tetszik, v mekibe, mert ugye a haverok is járnak - szal pasija is simán elengedi. és 3. ott kérdezd meg a csajt, hogy tényleg tetszik-e neki a mostani pasija úgy igazán, és "hogy tetszik-e neki más? mert neked tetszik egy lány, akinek barátja van, és mindent megtennél érte, és ezért is hívtad el azt a lányt mekibe" és rögtön romantikusnak is fog tartani, hogy nem azt mondod "azért hívtalak el, mert tetszel" hanem hogy "tetszik egy lány..." stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!