Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyit ront a személyisége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Ez mennyit ront a személyiségemen? "Vonzerőmön"?

Figyelt kérdés

Az egyik múltkori kérdésemhez be lett linkelve egy "rosszfiú vs jófiú" cikk. Idézet:

"Mutass célzásokat hogy kedves fiú vagy, de ne demonstráld – másképp egy teljes s*gg nyalónak esel ki. Ezt úgy éred el hogy A)megemlíted hogy erős család-barát kapcsolataid vannak az életedben (jelzés a nőknek hogy „normális” vagy). Vagy B)megemlíted hogy van valami érdekes az életedben – akár a munkahelyeden, hobbiként, vagy esetleg egy nem túl régi kalandodat elmeséled."

Namost nekem nincsen erős családi vagy baráti kapcsolatom, ráadásul az életem sem túl izgalmas. Középsuliban kiközösítettek mert nem vagok ilyen tipikus társasági srác, aki mindenki haverja, hanem kissé visszahúzódóbb, "különcebb" vagyok. Utóbbi annyit tesz, hogy nem érdekel mi az aktuális divat meg ilyesmik, és nem érdekel ki mit gondol rólam.

A családom eléggé csonka, de ezt hagyjuk.

Az életemben semmi kaland, és megmondom őszintén nem is vágyom rá. Egyszerűen csak nyugodt, boldog életet szeretnék rendezett anyagi körülmények között.

Lányok Ti hogy álltok ehhez? Túl unalmas lenne egy ilyen fiú számotokra? Mellettem a program (barátnővel) ilyenekből állna, hogy kirándulás, sétálás, mozizás, színházba járás vagy egyszerűen csak beszélgetés meg ilyen "nyugisabb" dolgok.

Nem 70, hanem csak 20/F.

2011. okt. 20. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

nekem ez beleférne. nekem az az unalmas ha valaki pc játék függö meg csak otthon bambulja a dvd-it. imáok dvd-zni de utálom a bezártságot. rengeteg hobbim van és az olyasmikböl áll mint neked. mozi, kirándulás, állatkert,korizás mittomén.a bulizos srácok nem jönnek be.

25/L

2011. okt. 20. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem nem kéne olyan srác akit érdekel a divat meg stb.én is ilyen vagyok Mozi séta kirándulás STB.elég az nem kell túlzásokba esni
 3/16 anonim ***** válasza:

szióóó. :) rég láttalak.

Amúgy attól, hogy valaki nem jár bulizni, még lehet érdekes ember. Ha jókat lehet vele beszélgetni, van véleménye, én pl 100x szívesebben járok olyannal.

Szóval nem hinném, hogy ettől unalmas lennél.

Csak élesben azt tapasztalom, hogy van jó sok srác, aki magát ilyen elmélkedős, beszélgetősnek mondja, közben pedig állati unalmas ember. (és nem azért, mert nem jár bulizni)

4/16 seesee ***** válasza:

Egyetlen egy dolog van, ami ellenálhatatlanul vonzó egy nő számára a férfiban életkortól függetlenül:

- a magabiztos, erős, férfias kisugárzás!

Szinte mind1, hogy hogy néz ki, de legyen karizmatikus, az elveiért maximálisan kiálló, erős jellemű, akire lehet "támaszkodni", aki mellett egy nő nőnek érezheti magát!

Ez a titok! :)

2011. okt. 20. 19:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számít bele a karizmatikába, de én nekem elég sok dologról van kialakult véleményem, és ezeket elő is tudom adni normálisan, el is tudok róla vitatkozni másokkal (nem úgy, hogy "mii Te így gondolod? háháh de hülye vagy") és úgy általában eléggé kitartok a kialakult nézeteim mellett. Persze meg lehet győzni ha olyat mond az illető amit átgondolva jónak látok. A kisugárzás meg nem tudom... pl ez amit itt leírtam nem hinném, hogy látszik kívülről. :)
2011. okt. 20. 19:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem tudunk úgy járkálni az utcán, hogy táblákat akasztunk magukra hogy "ez itt egy erős, értelmes férfi, ismerkedjen meg vele".

Kisugárzás az interneten keresztül nem működik. :D

Walk, amúgynem tudom, mennyire csajozol direktbe. Próbáld meg azt, hogy csak ismerkedsz lányokkal, azért mert új embereket megismerni jó. Parancsra becsajozni nem nagyon lehet. (mármint őszintén nem.)

2011. okt. 20. 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Vicces ez a cikkrészlet, meg a hasonlók, ahogy úgy kezelik a nőket, mint valami idomítanivaló állatot :D A kutyanevelős könyvekben nem ugyanez van? "Húzd ki magad, ha rádnéz, mert ezzel tudatosítod, hogy te vagy a falkavezér."?

Emberek vagyunk, vagy mifene!

Már aki...

Túlságosan belebonyolódtok az emberek kategorizálásába, túl nagy hangsúlyt kapnak a tulajdonságok, mintha egy katalógus készülne, ahol mindenkinek van x (x véges szám) tulajdonsága, és a tartalomjegyzékből majd kiválasztja a delikvens, hogy milyet akar.

Maga az Ember, a Személyiség már nem is játszik?

Le kell tojni ezeket, magáról az emberről kell eldönteni, hogy kell-e vagy nem. Ezért van az a sok kérdés, hogy "normális meg szép vagyok, miért nincs párom?" Azért, mert ennyi nem elég. Így csak egy gép vagy.

2011. okt. 20. 19:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Shanana:

Én sosem csajozom direktbe, egyszerűen csak ismerkedek, aztán ha meg vannak az "összetevők" akkor úgyis kialakul aminek ki kell. Persze olyan világban nem könnyű nekem, ahol a korosztályom körében a valóvilág 5 meg ilyenek a téma. :D

2. 19:29:

Igen, én sem szeretem az emberre biomechanikai ösztönvezérelt gépként tekintő írásokat, de mindenesetre érdekes téma szerintem.

2011. okt. 20. 19:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Számomra nem hogy ront, adott esetben javítani is tud egy srác vonzerején, ha nem pörög folyton mint a Chemotox-os légy. A hajnalig tartó beszélgetések, kirándulások a szabadban számomra a legkedveltebb elfoglaltságok közé tartoznak, kevés meghittebb programot tudok elképzelni. Az én családom sem valami népes, de persze nem mi döntünk erről, emiatt értelmetlen lenne elítélni bárkit is. Azok alapján, amiket leírtál, szerintem nincs miért aggódnod.

22N

2011. okt. 20. 20:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Megmondom őszintén negatívabbakra számítottam.
2011. okt. 22. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!