Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyit ront a személyisége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Ez mennyit ront a személyiségemen? "Vonzerőmön"?

Figyelt kérdés

Az egyik múltkori kérdésemhez be lett linkelve egy "rosszfiú vs jófiú" cikk. Idézet:

"Mutass célzásokat hogy kedves fiú vagy, de ne demonstráld – másképp egy teljes s*gg nyalónak esel ki. Ezt úgy éred el hogy A)megemlíted hogy erős család-barát kapcsolataid vannak az életedben (jelzés a nőknek hogy „normális” vagy). Vagy B)megemlíted hogy van valami érdekes az életedben – akár a munkahelyeden, hobbiként, vagy esetleg egy nem túl régi kalandodat elmeséled."

Namost nekem nincsen erős családi vagy baráti kapcsolatom, ráadásul az életem sem túl izgalmas. Középsuliban kiközösítettek mert nem vagok ilyen tipikus társasági srác, aki mindenki haverja, hanem kissé visszahúzódóbb, "különcebb" vagyok. Utóbbi annyit tesz, hogy nem érdekel mi az aktuális divat meg ilyesmik, és nem érdekel ki mit gondol rólam.

A családom eléggé csonka, de ezt hagyjuk.

Az életemben semmi kaland, és megmondom őszintén nem is vágyom rá. Egyszerűen csak nyugodt, boldog életet szeretnék rendezett anyagi körülmények között.

Lányok Ti hogy álltok ehhez? Túl unalmas lenne egy ilyen fiú számotokra? Mellettem a program (barátnővel) ilyenekből állna, hogy kirándulás, sétálás, mozizás, színházba járás vagy egyszerűen csak beszélgetés meg ilyen "nyugisabb" dolgok.

Nem 70, hanem csak 20/F.

2011. okt. 20. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
aki majd szeretni fog, az olyannak fog szeretni, amilyen vagy és kész..
2011. okt. 22. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
a szinházba járás nekem nagyon bejönne, mert imádom a szinházat.. amugy néha azért beleférne egy buli is. de ez már csak azért van mert nekem még bulizhatnékom van, nem éltem ki magam..
2011. okt. 22. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonló beállítottságú vagyok, csak 7 évvel idősebb kiadásban (de már 20 évesen is ilyen voltam).

Szerintem a nők sokkal jobban tudják, milyen férfi kell nekik, mint fordítva. Sosem kezdeményezek a nőknél, soha nem is tettem (legalábbis csak 'minimálisan'), mert lealacsonyítónak és megalázónak éreztem, hogy bárki előtt is 'kolduljak' azért, hogy a nemi identitásomat észrevegye és kapcsolatot létesítsen velem. De valahogy mégis úgy alakult, hogy ritkán volt olyan időszak az életemben, amikor épp nem volt senkim. Szóval az igazi művészet szerintem nem abban áll, hogy ha odamész egy neked tetsző nőhöz, akkor az esetek hány százalékában jársz el sikerrel. Hanem inkább abban, hogy meg tudod-e látni a neked tetsző nők közül azt, akinél lenne is esélyed, és már úgy mész oda, hogy valahol belül tudod, hogy nyerő vagy. És ehhez sokszor elég egy összenézés, vagy egy rövid beszélgetés, anélkül, hogy nyomulnál, és aztán pofára esnél. Ez a jó a nőkben, hogy mivel érzelmi beállítottságú emberek, tudtukon kívül is jelzik neked, hogy kellenél-e nekik vagy sem. :) Nekünk 'csak' az a dolgunk, hogy az antennáinkat felfejlesszük. :)

2011. okt. 22. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó, azért már nehogy a vad vadássza le a vadászt.. :DD
2011. okt. 22. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Pedig valamilyen szinten bizony a vad dönti el, hogy melyik vadász vadászhatja le! üdv.

utolsóelőtti

2011. okt. 22. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
én soha nem süllyednék le odáig h én szerezzem meg a pasit. jelzéseket teszek, de lépni ő lépjen. jó h nem már.. :D
2011. okt. 22. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!