Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megöli megát, hogy éljek nélküle? Hogy lehetne visszatartani?
lassan 3 éve szakított velem az exem, lecserélt egy másik csajra. sokat beszéltünk, aztán egy év után már nem keresett, nem számítottam neki.Hetente egyszer beszéltünk, de mindig gondoltam rá. annak is örültem, ha láttam a képeit, meg hogy fent van msn-en, vagy messziről néztem, ha ment valahova.
Fél éve szakított a nőjével (erről nem tudtam) és találkozót kért. csak beszélgettünk, meg sokszor megölelt, és odaadta egy hajtincsét. nem értettem, de kiderült hogy így akart elbúcsúzni.
meg akarja ölni magát és nem tudom, hogy lehetne lebeszélni, vagy visszatartani.
és nem tudom, hogy tudnék nélküle élni, hogy már nem beszélnék vele többé, és sose látnám, mert nem lenne.
én csak miatta vagyok itt és bár próbáltam másokat megszeretni de nem bírtam.
fogalmam sincs mit csináljak.
Szerintem ne aggódj!
Azt írod fél éve oda-adta a hajtincsét, így akart elbúcsúzni. Ha valóban öngyilkos akarna lenni, az elmúlt fél év alatt már megtette volna.
Mondd, hol élsz te? Másvalakibe szerelmes, másvalaki miatt akar (állítólag) öngyilkos lenni, és te akarod az életét megmenteni, pedig téged már 3 éve dobott?
van olyan pont, ahonnan nincs rosszabb. volt, hogy hónapokig nem írtam neki, nem is néztem, merthogy majd elfelejtem. nem felejtettem el.
voltak akik szerettek, és annyit tudtam irántuk érezni kb., mint egy kődarab.
sajnos ilyen elcseszett ember vagyok, nekem tényleg nem lenne érdemes élnem.
de neki igen, mert okos és tehetséges, és ez másoknak is használhatna, és sokakon segítene.
ő értékes ember.
Ha komolyan úgy gondolod, hogy meg akarja ölni magát szólj valakinek. A szüleinek, akárkinek aki tud segíteni, ha kell, bevinni a pszichiátriára.
Lehet megharagszik rád, de megéri.
Valaki kérdezte már, de nem válaszoltál:
Hány éves vagy?
(Mert szerintem nagyon gyerek vagy, ill. nagyon gyerekes vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!