Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom nélküle! Megmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom nélküle! Megmondjam neki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom. A baj csak az, hogy én egyre jobban és jobban kezdek beleszeretni. Ha nincs velem nagyon hiányzik, mikor együtt vagyunk, akkor minden szép és jó. Megmondjam neki, hogy mit érzek? Én ezt már nem bírom! :( Ha nincs velem akkor semmi se jó.

15/L

2011. aug. 30. 07:49
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Igen, ha szereted mondd el neki, legyél őszinte, határozott.

Sajnos az is benne van abban a bizonyos pakliban, hogy ő csak barátként tekint rád, de mindenesetre mondd el neki, vagy bejön, vagy nem.

Sok sikert!:)

14/f

2011. aug. 30. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De ne támadj rá egyből azzal, hogy "Én Szeretlek, mit gondolsz?" hanem fokozatosan próbálj meg inkább közeledni hozzá, mert lehet, hogy így azt mondaná, hogy "nem tudom, ez így hirtelen ért", de ha fokozatosan közelednél, akkor lehet másabb lenne a helyzet. :)
2011. aug. 30. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Az is igaz...

A lényeg az hogy valahogy add a tudtára.

2011. aug. 30. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!