Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűz van! Megmondjam neki?
Egyik fiú osztálytársam rám van kattanva, de nagyon büdös a szája. Nem merem neki elmondani, mert nem akarom megbántani, ráadásul ronda is. de amilyen bűzt áraszt a lehelete az valami hihetetlen. legutóbb befingott és azzal viccelődött. Hogy mondjam meg neki, hogy ez nekem nem jön be, sőt szánalmas és a szája szörnyen büdös?
15/L
> Hogy mondjam meg neki, hogy ez nekem nem jön be,
> sőt szánalmas és a szája szörnyen büdös?
"Ez nekem nem jön be, sőt szánalmas, és a szád is szörnyen büdös". Szerintem ez így tökéletes!
Kínáld meg sűrűn rágóval!!!
Írj neki egy névtelen levelet és írd le neki!
Mondjad meg neki hogy tartsa meg a két lépés lehellet távolságot!!!
Vígyél be a suliba vizicsúzlit és töltsed meg mentolos szájvízzel és adjál neki....
Szerintem meg pont, hogy nem kellene megsérteni! Attól, hogy büdös, még vannak érzései!
És adott esetben Te sem örülnél, ha valamilyen hibádat/hiányosságodat bunkó módon közölnék veled!
Megmondod neki, hogy nem tetszik a viselkedése és amúgy sem az eseted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!