Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm teljesen bedühödött, mert nélküle megyek buliba. Mit tegyek?
Nem tudom, a párom még soha nem akart nélkülem bulizni menni, még a rábeszélésemre sem, úgyhogy ilyen helyzetben még nem voltam. Attól is függ, mi a baja? Ha nem bízik benned, azzal nem biztos, hogy tudsz mit kezdeni. Ha viszont csak az a baja, hogy ő is szeretne veletek bulizni, akkor magyarázd el neki amit itt is leírtál, hogy neked szükséged van egy kis külön bulira néha a barátokkal.
Ha egyáltalán nem tudja elfogadni, akkor viszont nem tudom, van-e jó megoldás, mert máshogy értelmezitek a kapcsolatot.
Vannak emberek, akik jobban ragaszkodnak a párjuk közelségéhez, mellettük érzik szabadnak magukat, velük szeretnek szórakozni, kikapcsolódni. Persze, hogy az ilyenek nehezen értik, hogy a másik miért akar "szabadulni" néha tőlük. Akik pedig olyanok, hogy szükségük van egy kis távolságra, nem értik, hogy miért akar a másik mindig rájuk tapadni.
Nem biztos, hogy akik ebben nagyon ellentétes beállítottságúak, jó párosítás lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!