Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapló dominancia. Tényleg így megy ez?
Tegnap éjjel volt egy kérdés ami haverok vs barátnőről szólt. Kialakult egy kisebb beszélgetés, hogy egy nővel nem szabad kedvesen bánni, nem szabad a tenyerünkön hordozni, mert akkor már nem lesz izgalmas a dolog meg blablabla. Egy lány is beírta, hogy "nekem már volt egy pár barátom,mind egy tah.ófas.zkalap volt,de valahogy mégis jobban szerettem őket,mint a normális barátomat. Fogalmam sincs mért van ez így...szeretjük a fájdalmat...:DD"
Nem akartam tovább azt a kérdést rombolni ezzel, de kíváncsi lennék mások véleményére. Tudom, hogy van ez az ösztönös dolog, hogy domináns hím meg stb, de úgy gondolom, hogy nálunk embereknél ez nem kéne, hogy érvényes legyen. Csak egy példa, hogy nekem 20 éves férfiként szét kéne szórnom a "magvaimat", minél több nőstényt meg kéne dugnom, de mégsem akarom érzelmek nélkül és nem is fogom. Mert egyszerűen tudok az ösztönöeimen uralkodni, szóval gyenge magyarázatnak tartom ezt az egész állatosdit...
Arra lennék kíváncsi, hogy mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban. Fiú közül, hogy volt-e valaki már úgy, hogy a barátnője elhagyta, mert túlságosan megkapott mindent (érzelmileg) illetve lányok közül, hogy mégis hogy állnak ehhez a dologhoz. Itt nem határozottságról meg magabiztosságról van szó, hanem arról, hogy miért ne lehetne nyíltan, egyenesen kifejezni, ha valakit szeretünk és bármit megtennénk érte. Miért válnánk ettől kevésbé értékessé?
Anonim oldal, úgyhogy csak őszintén.
18:42
Ugyanaz vagy aki ezt egy csomó válaszomhoz beírta, igaz? Továbbra sem értek Veled egyet. ;)
Az első oldalon a két cikk nagyon hasznos, tényleg erről szól a dolog. Valaki nem tudná elmagyarázni hogy a férfiakat milyen női viselkedés, magatartás, kisugárzás fog meg?
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 19:02
Nekem előny:ha nem ribi,nem túl kirívó az öltözködése,ha kell néha legyen picit qurvás(otthon az ágyban),ha kell el lehessen vinni egy esküvőre vagy színházba(tudjon kiőltözni...),legyen egy picit szerény,olykor játékos,vesszen el benne egy jó dajka,anya,varrónő,ápoló,szakács :)
Ha kell eltudjam vinni túrázni( gyalog )...
Számomra az a tökéletes ha ne hagyja magát...mármint hogy meg kelljen érte küzdeni:)(meglegyen a vadászösztön)
Az a baj hogy mostanság egyre több olyan nő van aki nemcsak hogy nemtud főzni ,de nem is hajlandó,és nemlehet kimozdulni velük sehova mert egy lusta ge cik és emellett éjjel nappal csak aludnának....Sokan szeretnének valami karrierfélének élni...hát az ilyenekhez csak gratulálni tudok...
Jó a kérdés, elmesélem nálam hogy van. Én egy hatalmas tahó vagyok, és erős jellem. Rühellem ha az utamban állnak mások, akár vezetés közben akár az élet bármely területén. Senkinek sem csicsázok, akinek akarok segíteni annak magamtól ajánlom fel, ha már megkérnek valamire akkor általában bukta az illető. Persze most nem arra gondolok ha ott fekszik valaki vérbe fagyva az út mellett és megkér hogy hívjam ki a mentőket.
Három éve van barátnőm, lassan tervezem hogy tovább lépek vele. Előtte voltak gondjaim rendesen az összeférhetetlen természetem miatt. Sok csajjal voltam, de hosszabb távon összesen kettőt tudtam megtartani. Rövid távon, régen nekem nagyon kifizetődött a tapló dominancia vagy egyszerűbben megfogalmazva: bunkóság. Igaz hogy sok műmájér barommal ellentétben én tényleg nem féltem soha megtenni amit kell, ültem is miatta. így utólag kicsit nevetséges, hogy ez vonz bárkit is dehát ilyen beteg fax világban élünk.
Nade a lényeg: A mostani páromat szeretem, és a tenyeremen hordozom mert úgy érzem hogy megérdemli. Ő az első ember az életben aki miatt szeretnék jobb lenni, és ami azt illeti tényleg jó hatással van rám. Ezt viszont nagyon mértékletes mutatom ki előtte mert ha jobban kimutatnám szerintem nem lennék már neki ugyan az. Hiszen velem jött össze és a velem járó sok állatsággal, és bár változom nem tudom hogy mit szólna ehhez.
Szóval szerintem egy férfi legyen domináns de kérdés hogy ez meddig éri meg, azt pedig máig nem tudom hogy ez tényleg kell e a csajoknak.
33/F
Walk With Me
Linkeld be légyszi a témát, amit említettél!
Elnézést, hülyén fogalmaztam, azt a kérdést, ahol ez volt a téma
Egy lány is beírta, hogy "nekem már volt egy pár barátom,mind egy tah.ófas.zkalap volt,de valahogy mégis jobban szerettem őket,mint a normális barátomat. Fogalmam sincs mért van ez így...szeretjük a fájdalmat...:DD"
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!