Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A libidóm egyenlő nullával, de miért? (Ösztrogén-dominancia? )
Figyelt kérdés
Augusztus-szeptemberben szedtem fogamzásgátlót, Yasminellet. Azóta ugye jó pár hónap eltelt, de a libidóm ugyan ott van mint mikor szedtem is a gyógyszert. Járok kineziológushoz, és valahogy szóbajött, hogy nem-e ösztrogén-dominanciám van, mert több tünet is megjelent. Mondott egy tesztet, ami felsorolja az összes lehetséges tünetet, és köztük volt a csökkent libidó is. Szerdán lesz meg a hormonvizsgálat eredménye, és bár két vérvétel szükséges, de az ösztrogén-progeszteron különbség csak látszódni fog. Bármilyen infót, tanácsot örömmel fogadok mert tényleg nagyon tanácstalan vagyok, esetleg libidó-növelő trükköket (pl gyógynövények, füstölő, tea) is :)2011. márc. 6. 19:03
1/4 anonim válasza:
A nőgyógyász mit mond? PCOS-ra van gyanú?
Inkább a nődokiddal oldjátok meg A dolgot és csak később a kineziológussal..
2/4 A kérdező kommentje:
Voltam a dokinál, ő írt vérvételre beutalót, mert csak tőle lehet kérni hormonvizsgálatosat. Azt mondta, majd meglátjuk az eredményből, a kineziológusnál meg csak szóbajött. De nyilván nem vágok bele semmibe amig nem biztos hogy az a gond :)
2011. márc. 7. 13:07
3/4 anonim válasza:
Azóta ugye jó pár hónap eltelt, de a libidóm ugyan ott van mint mikor szedtem is a gyógyszert.
Bár nem vagyok szakértője a dolognak,de én szerintem aki huzamosabb ideig szed fogamzásgátlót,annak szerintem nem egyik hónapról a másikra áll vissza a normálisre,de mondom nem vagyok szakértő,csak józan paraszti ésszel gondolkodva én szerintem aki tele van nyomva ilyen hormonos sz.arokkal,szerintem ahhoz sok idő kell amig helyre billen.De ez csak egy tipp!
4/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, ezért kértem hormonvizsgálatot meg mentem el a nőgyógyászhoz :) Arra gondoltam, lehet még nem ürült ki teljesen a szervezetemből
2011. márc. 11. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!