Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapló dominancia. Tényleg így megy ez?
Tegnap éjjel volt egy kérdés ami haverok vs barátnőről szólt. Kialakult egy kisebb beszélgetés, hogy egy nővel nem szabad kedvesen bánni, nem szabad a tenyerünkön hordozni, mert akkor már nem lesz izgalmas a dolog meg blablabla. Egy lány is beírta, hogy "nekem már volt egy pár barátom,mind egy tah.ófas.zkalap volt,de valahogy mégis jobban szerettem őket,mint a normális barátomat. Fogalmam sincs mért van ez így...szeretjük a fájdalmat...:DD"
Nem akartam tovább azt a kérdést rombolni ezzel, de kíváncsi lennék mások véleményére. Tudom, hogy van ez az ösztönös dolog, hogy domináns hím meg stb, de úgy gondolom, hogy nálunk embereknél ez nem kéne, hogy érvényes legyen. Csak egy példa, hogy nekem 20 éves férfiként szét kéne szórnom a "magvaimat", minél több nőstényt meg kéne dugnom, de mégsem akarom érzelmek nélkül és nem is fogom. Mert egyszerűen tudok az ösztönöeimen uralkodni, szóval gyenge magyarázatnak tartom ezt az egész állatosdit...
Arra lennék kíváncsi, hogy mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban. Fiú közül, hogy volt-e valaki már úgy, hogy a barátnője elhagyta, mert túlságosan megkapott mindent (érzelmileg) illetve lányok közül, hogy mégis hogy állnak ehhez a dologhoz. Itt nem határozottságról meg magabiztosságról van szó, hanem arról, hogy miért ne lehetne nyíltan, egyenesen kifejezni, ha valakit szeretünk és bármit megtennénk érte. Miért válnánk ettől kevésbé értékessé?
Anonim oldal, úgyhogy csak őszintén.
meg kell találni az egyensúlyt ....
ha tényleg a tenyereden hordasz egy nőt ,hibáa a sok kényeztetés m,de azt egy idő után megúnhatja és ezért néz majd más felé...viszont teljesen bunkó sem lehetsz mert az alapvetően nem vet rád jó fényt....
én is tesztelgettem a dolgokat...és működik a dolog,ha nem törődsz vele semmit akkor a nyakadón lógnak és mindent megkapsz de az nemfog sokáig működni,mint ahogfy az sem hogy egyből mindent megadsz neki...
Sokszor az emberek úgy érzik, hogy ha azt mondom, hogy egy erős magabiztos pasit keresek, akkor egy kigyúrt állatra várok. Hát nem. Érzelmileg legyen erős.
Volt, hogy dobtam egy srácot azért, mert túl sok érzelmet kaptam tőle. Annyit, hogy nem lehetett vele beszélgetni, nem volt életem, megfojtott a szeretetével, én ezt már nem bírtam. De a bunkó embereket nem szeretem, legyen humora, de az ne abból álljon, hogy engem szapul. Szerintem:)
Nem olvastam válaszokat, de itt az én véleményem:
Én aláírom, hogy imádom, ha egy pasi domináns. Sajnos ezt összekeverik a bunkókkal, a bunkó az, aki azt mondja, hogy "Asszony, takarodjál főzni, és hozzál sört!". Volt, hogy szájon vágtam egy ipsét, aki hasonló jellegű mondatot nyögött ki, és még komolyan is gondolta. Na ez nem kell.
De pl barátom is domináns. Ha akar valamit, nem tudom befolyásolni benne, akkor se ha nekem nem tetszik. Ő irányít, határozott, néha már-már atyáskodó jelleggel szól bele, abba, hogy mit csinálok (pl ha vmi hülyeségre készülök, vagy egy száll pólóban akarok kimenni a fagyba, vagy nem ültem még neki tanulni, ilyesmik) de nem parancsolgat, vagy csicskáztat, ezt nem is hagynám neki. Kíváncsi a véleményemre, de van sajátja és ennyi. Szeret hozzám bújni, kifejezi, hogy szeret, de ha haverokkal sörözés van, akkor semmiképp nem mondja le egy romantikus moziért.
Szerintem nem bunkó, hanem rendes, normális férfi.
És azt őszintén elismerem neked, hogy én nem bírom az ilyen nyámnyila kisgyerekeket, akik még huszonévesen is teljesen életképtelenek, semmi céljuk, motivációjuk, nem próbálkoznak, nem kezdeményeznek, de várják a csodát a legjobb nőktől, hiába, és ezért más pasikat hibáztatnak, véletlenül sem magukat...
Mint lány én így vélekedek.
20L
"Ugyanakkor én igen is őszintén, nyíltan kifejezném az érzéseimet, és igen is törődnék az illetővel, hiszen szeretem."
Ezért nincs barátnőd!
ma 18:24
Veszed ki a számból a szavakat. Az, hogy ő egy független lény, aki képes dönteni, saját véleménye van, saját motivációja és életcéljai, nekem nagyon fontos. Ne tőlem függjön, ne ajnározzon, csak szeressen és tiszteljen, én cserébe ugyanezt fogom tenni. Olyan férfit, akit mint személy nem tudnék kedvelni, sőt nagyon szeretni, nem is viselnék el magam mellett hosszú távon. (És itt jön a kivétel...ha nem tudnám pl, hogy léteznek ilyenek, mint amit fentebb írtam.)
Akinek dominanciára meg macsóságra van szüksége, meg arra, hogy uralkodjanak fölötte, az egyértelműen nem érzi magát másképp nőiesnek a kapcsolatban. Persze ez szélsőség, de a "rendes" fiúk azért buknak be, mert ők is egy szélsőséget képviselnek, és akkor már inkább a macsók...Kevés az olyan kiegyensúlyozott kapcsolat, ahol ugyan van domináns fél, de az nem kíván megalázkodást a másiktól.
"Ugyanakkor én igen is őszintén, nyíltan kifejezném az érzéseimet, és igen is törődnék az illetővel, hiszen szeretem."
Ne aggódj ez esetben, sok a szeretethiányos lány, aki igenis igényli ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!