Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapló dominancia. Tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Tapló dominancia. Tényleg így megy ez?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel volt egy kérdés ami haverok vs barátnőről szólt. Kialakult egy kisebb beszélgetés, hogy egy nővel nem szabad kedvesen bánni, nem szabad a tenyerünkön hordozni, mert akkor már nem lesz izgalmas a dolog meg blablabla. Egy lány is beírta, hogy "nekem már volt egy pár barátom,mind egy tah.ófas.zkalap volt,de valahogy mégis jobban szerettem őket,mint a normális barátomat. Fogalmam sincs mért van ez így...szeretjük a fájdalmat...:DD"

Nem akartam tovább azt a kérdést rombolni ezzel, de kíváncsi lennék mások véleményére. Tudom, hogy van ez az ösztönös dolog, hogy domináns hím meg stb, de úgy gondolom, hogy nálunk embereknél ez nem kéne, hogy érvényes legyen. Csak egy példa, hogy nekem 20 éves férfiként szét kéne szórnom a "magvaimat", minél több nőstényt meg kéne dugnom, de mégsem akarom érzelmek nélkül és nem is fogom. Mert egyszerűen tudok az ösztönöeimen uralkodni, szóval gyenge magyarázatnak tartom ezt az egész állatosdit...

Arra lennék kíváncsi, hogy mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban. Fiú közül, hogy volt-e valaki már úgy, hogy a barátnője elhagyta, mert túlságosan megkapott mindent (érzelmileg) illetve lányok közül, hogy mégis hogy állnak ehhez a dologhoz. Itt nem határozottságról meg magabiztosságról van szó, hanem arról, hogy miért ne lehetne nyíltan, egyenesen kifejezni, ha valakit szeretünk és bármit megtennénk érte. Miért válnánk ettől kevésbé értékessé?

Anonim oldal, úgyhogy csak őszintén.

2011. okt. 16. 15:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nem, mert nincs kedvem keresgélni, meg átnyálazni több napi kérdést. De ha nőnek mondod magad, biztos az vagy...
2011. okt. 16. 16:31
 12/41 anonim ***** válasza:
Sosem adtam ki magam másnak, vagy összetévesztesz valakivel, vagy szimplán nem mondasz igazat. Nem mindig írom ki, hogy nő vagyok, mert a legtöbb kérdésnél nincs jelentősége. De az vagyok.
2011. okt. 16. 16:35
 13/41 anonim ***** válasza:

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:06

2011. okt. 16. 16:41
 14/41 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnél azt tapasztaltam,hogy az első pasija egy igazi tahó volt,ő meg ott sírt nekem,hogy milyen bunkó,meg köcsög,aztán mégis vele maradt 3 évig...a másik meg szintén ezt a rosszfiús stílust kedveli,őt is láttam már sírni pasi miatt...szóval vannak ilyen csajok is,akik mindenáron erre vágynak,hogy aztán sírhassanak miatta(vagy én nem tudom,miért csinálják),meg vannak olyanok is,akiknek ez annyira nem jön be,az én barátom például a humorával hódított meg,sosem volt velem bunkó,szeret engem és én például nem tudom elképzelni,hogy elhagyjam egy olyan valakiért,aki taplóskodik velem-és ezt nem álszentségből írom,hanem mert én így érzek...nekem nem unalmas a kapcsolatom a barátommal attól,hogy nem szid,meg csesztet folyton,vagyis hogy normális velem...
2011. okt. 16. 17:17
 15/41 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

a kolléga mindent elmond részletesen.....

2011. okt. 16. 17:18
 16/41 anonim ***** válasza:
91%

Utálom a domináns bunkókat. Szív nélkül bi*aszom őket. sosem tűrtem meg magam mellett egy olyan pasit sem aki nem érdemelt meg.

Sokan válogatósnak gondolnak, de nem hat meg.

Elég erős egyéniség vagyok, utálom a domináns bunkókat.

Egy férfi legyen határozott, udvarlós, gerinces, hűséges és emberséges! Ennyi elég nagyjából.

Aki azt mondja hogy ő rendes fiú és nem kell, azok általában várják a sült galambot, vagy baromi rondák.

Vagy annyira hülye, hogy hagyja magát kihasználni.

Egy kapcsolat egyenlőségen és adok-kapok -on alapul. Nem kell senkinek sem megalázkodónak, sem domináns bunkónak lenni.

26L

2011. okt. 16. 17:24
 17/41 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azért mert egy-két hülye liba beteg és lábtörlőnek képzeli magát vagy mazichista, attól még nem kell rávetíteni minden egyes nőre.

Elég sok válás és kapcsolat széthullásból kiderül hogy sok nő dob ki köcsögöket, úgyhogy nem minden nő beteg, többek közt én sem!

Előző voltam.

2011. okt. 16. 17:27
 18/41 A kérdező kommentje:

16:06:

Érdekes, de nekem olyan PUA-snak tűnik. Önmagam akarok lenni, nem pedig azon agyalni, hogy a női agyat hogyan lehet ilyen trükkökkel megbűvölni. Nem megfeketetni akarom a nőket, hanem mélyebben (érzelmileg) megismerni, és onnantól szerintem kialakul aminek ki kell.

Utolsónak pedig azt üzenném, hogy nem általánosítok, csupán érdekel mások véleménye erről a témáról.

2011. okt. 16. 18:01
 19/41 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
100%

Ezzel a hozzáállással egyedül maradsz kérdező! A nők élből nem vonzódnak az ilyen férfiakhoz. Észre kell venned, hogy fejen állhatsz, nyakon f*shatod magad, akkor se fog nekik imponálni a viselkedésed, mert ERŐS, DOMINÁNS, FÉRFIAK kellenek nekik! Az egyszerű lányok (értsd: hülyep*csák) általában összekeverik a taplóbunkóagyatlangyökér kategóriával ezeket a férfiakat, a fiúk pedig minden nőnek a lelkét akarják először megd*gni, ami két sztereotípiát is eredményez:

-minden férfi egy undorító ösztönlény, aki csak a farka után megy

-minden nő egy pénzéhes vagy szexéhes, agyatlan r*banc

Emiatt vannak ilyen degradáló kérdések, mert minden egyes tapasztalatlan, esetleg naiv próbálkozó itt akarja megtalálni a választ, ami ott van az orra előtt:

-NŐKnek: nem minden FÉRFI egy darab húsból és két golyóból álló ősember

-FÉRFIaknak: nem minden NŐ a pénzre és/vagy a taplókra bukik

Más kérdés, hogy az ilyen embereket felismerni igen nehéz és olyan tapasztalatok árán fog csakis sikerülni, amik ilyen kérdéseket szülnek!

Összegezve: ILYEN AZ ÉLET B*ZMEG!

22/F

2011. okt. 16. 19:36
 20/41 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak a kevésbé függő fél teszi függővé a másikat. Ha nem kell valakiért küzdeni megszokottá válik akkor nem fordítunk rá figyelmet és kevésbé szeretjük idővel, pedig mindig lenne mit javítani egy kapcsolaton. Az önbizalom, magabiztosság nagyon fontos, ezt hiányolom a "jófiúkból", amikor pont nekik lenne a leginkább okuk arra, hogy legyen önbizalmuk.
2011. okt. 16. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!