Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesznek semmibe még a ronda nők is?
Azért az durva, hogy "ronda nők is" :S ha rondának látod őket, mit akarsz tőlük??? -_-"
Én ebben szerencsés vagyok, mert én pl azokhoz a lányokhoz vonzódom, akik az átlag fiúk szemében nem olyan szépek, pl strandon is kiakasztottam egy pár havert, amikor kibeszéltük kinek ki tetszik :D
Nekem aranyosabb, visszahúzódósabb lányok jönnek be, ja és kis mellűek. :) Nekem egyáltalán nem jön be a nagy mell, meg a k*rvás viselkedés. Egyszer randiztam egy lánnyal, aki a randin szó szerint kitette a mellét, nem mondom, hogy zavarba hozott vele, hanem irritált a viselkedése :)
Szóval te is kezdenél olyan lányokkal inkább akik be is jönnek neked, akik meg szemedben "rondák" azok véleménye meg miért fontos neked?
Hát ember énis nagyon vékony vagyok, mégis rengetek csajom volt már és nem a középkategória :) nem vagyok se diszkós, se kanraj, bmx-es beütésem van de vasalt haj és csőgatya nélkül. Nem nagyképűségből de valószinünek tartom hogy nem jártak volna velem annyian ha nem lennék helyes, és közöm sincs a kigyurtsághoz :).
18/f
Jókat röhögök itt egyes válaszolókon. Ezerszer hallottam már ezeket a süket dumákat, minthogy "tegyek ellene" stb.
Teszek ellene, mert gyúrok, járok társaságba, ennek ellenére nem foglalkoznak velem. levegőnek néznek. A ronda nőt pedig az átlag fiú szemszögéből értem, akikre haverjaim mind azt mondják, hogy "de szar csaj, fuj". Nekem természetesen bejönnek, mivel érdeklőd(ök) irántuk.
Volt időszakom, amikor nagyon nyomulós voltam(mivel korábban azért lettem megszólva, hogy milyen félénk, viszsahúzódó vagyok). Azzal se értem el néhány pofonnál többet.
Én már most utállak ezért a kijelentésért. Mi az, hogy ronda nő? Olyan nincs, max neked nem jön be.
Persze hogy nem járnának veled! Te járnál egy olyan nővel, aki rondának tartana, lenézne, és csak azért lenne veled, mert per pill nincs jobb? Szánalmas vagy, már ne is haragudj az őszinteségemért.
a) Mert rondának tartod őket
b) Mert rondának tartod magad
c) Mert a nők már csak ilyenek
Ha odamész hozzájuk, "bepróbálkozol", ők hozzád képest máris "jobbnak" tartják magukat.
Sokan attól függetlenül hogy elhanyagolják magukat (ezt csak az érzékeny nők miatt írtam ilyen szépen, úgyis hisztiznek) elferdült énképük van.
Mert minden lány (legyen szép vagy "ronda") helyes pasikat szeretne. Vagy lányokat. Vagy már tudja a fene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!