Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vesznek semmibe még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vesznek semmibe még a ronda nők is?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok az adottságaimmal. Nem vagyok egy helyes pasi(pattanás, túlzottan sovány stb.), ezért is gondoltam, hogy megpróbálom a nem-topmodelleknél a dolgot. Sajnos a csúnya, ronda csajok is elhajtottak, lenéztek, mintha hirtelen megjött volna az önbizalmuk. Mit gondoltok?
2011. okt. 15. 10:51
1 2 3 4
 21/32 1mh0t3p ***** válasza:
Talán ha majd abba hagytad az önsajnálatot, s elkezded élni az életed mint mindenki más.
2011. okt. 18. 19:20
 22/32 anonim ***** válasza:

Azért az durva, hogy "ronda nők is" :S ha rondának látod őket, mit akarsz tőlük??? -_-"

Én ebben szerencsés vagyok, mert én pl azokhoz a lányokhoz vonzódom, akik az átlag fiúk szemében nem olyan szépek, pl strandon is kiakasztottam egy pár havert, amikor kibeszéltük kinek ki tetszik :D

Nekem aranyosabb, visszahúzódósabb lányok jönnek be, ja és kis mellűek. :) Nekem egyáltalán nem jön be a nagy mell, meg a k*rvás viselkedés. Egyszer randiztam egy lánnyal, aki a randin szó szerint kitette a mellét, nem mondom, hogy zavarba hozott vele, hanem irritált a viselkedése :)

Szóval te is kezdenél olyan lányokkal inkább akik be is jönnek neked, akik meg szemedben "rondák" azok véleménye meg miért fontos neked?

2011. okt. 18. 19:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Mert te is ronda vagy, és ronda férfi még a ronda nőknek se kell.
2011. okt. 18. 20:36
 24/32 anonim ***** válasza:

Hát ember énis nagyon vékony vagyok, mégis rengetek csajom volt már és nem a középkategória :) nem vagyok se diszkós, se kanraj, bmx-es beütésem van de vasalt haj és csőgatya nélkül. Nem nagyképűségből de valószinünek tartom hogy nem jártak volna velem annyian ha nem lennék helyes, és közöm sincs a kigyurtsághoz :).

18/f

2011. okt. 18. 20:37
 25/32 A kérdező kommentje:

Jókat röhögök itt egyes válaszolókon. Ezerszer hallottam már ezeket a süket dumákat, minthogy "tegyek ellene" stb.

Teszek ellene, mert gyúrok, járok társaságba, ennek ellenére nem foglalkoznak velem. levegőnek néznek. A ronda nőt pedig az átlag fiú szemszögéből értem, akikre haverjaim mind azt mondják, hogy "de szar csaj, fuj". Nekem természetesen bejönnek, mivel érdeklőd(ök) irántuk.

Volt időszakom, amikor nagyon nyomulós voltam(mivel korábban azért lettem megszólva, hogy milyen félénk, viszsahúzódó vagyok). Azzal se értem el néhány pofonnál többet.

2011. okt. 18. 20:39
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Én már most utállak ezért a kijelentésért. Mi az, hogy ronda nő? Olyan nincs, max neked nem jön be.

Persze hogy nem járnának veled! Te járnál egy olyan nővel, aki rondának tartana, lenézne, és csak azért lenne veled, mert per pill nincs jobb? Szánalmas vagy, már ne is haragudj az őszinteségemért.

2011. okt. 18. 20:41
 27/32 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak, Mostmár érthető hogy nálad mértnem jött be a "nem csak a külső számit" dolog
2011. okt. 18. 20:45
 28/32 ToOtka válasza:
32%

a) Mert rondának tartod őket

b) Mert rondának tartod magad

c) Mert a nők már csak ilyenek

Ha odamész hozzájuk, "bepróbálkozol", ők hozzád képest máris "jobbnak" tartják magukat.

Sokan attól függetlenül hogy elhanyagolják magukat (ezt csak az érzékeny nők miatt írtam ilyen szépen, úgyis hisztiznek) elferdült énképük van.

Mert minden lány (legyen szép vagy "ronda") helyes pasikat szeretne. Vagy lányokat. Vagy már tudja a fene...

2011. okt. 18. 20:48
 29/32 A kérdező kommentje:
Remélem nem csak a kérdést, hanem a kommentjeimet is elolvastátok!
2011. okt. 18. 21:33
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajna el.
2011. okt. 18. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!