Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesznek semmibe még a ronda nők is?
A csúnya lányok majdnem ugyanolyan igényesek, mint a szépek. A királyfit várják fehér lovon ők is.
Mellesleg ez relatív... az is, hogy mennyire látja szépnek magát, és az is, hogy téged milyennek lát.
Én pont most próbálkoztam be egy olyan srácnál akire 10-ből 9 lány azt mondta hogy csúnya. Na mondom tuti siker. Beszélgettünk, ígért fűt-fát másnap meg még köszönni se volt hajlandó... Én direkt nem teszem magasra a lécet,de még a mások által "aljának" titulált fiúk is elküldenek.
Már én se tudom min múlik a dolog,sminkelek,divatosan öltözködök, jó hát vékonynak nem a legkarcsúbb (155cm/52kg),de nálam jóval nagyobb darab csajok olyan pasival mászkálnak hogy leesik az állam.
Egyszerűen szerencsétlenek vagyunk oszt cső:(
17/L
12:59!
Másnak sikerült, nekem miért ne lehetne?
Mert te nem vagy más.
Valószínűleg süt rólad a sikertelenség és a megbántottság - ezt meg észreveszi a lányok többsége, és nem kér belőle.
A lányoknak a merész, sikeres fiúk kellenek. Olyanok, akik megoldják a problémákat. A szépség nem nagyon számít - esetleg a szimmetria (mert akkor valószínűleg egészséges vagy).
Ha nem ilyen vagy... akkor legalább szerezz pénzt. Az is sokat tud segíteni.
Ha tényleg tisztában lennél az adottságaiddal, nem irkálnál ide ehhez hasonló eget rengető baromállatságokat.
Látszik hogy fingod sincs az egészről. Tanuld meg feltenni a helyes kérdést;
Jelen esetben: mit csinálok rosszul.
Sajnos a csúnya, ronda csajok is elhajtottak, lenéztek, mintha hirtelen megjött volna az önbizalmuk.
Na látod nekik nem akkor jött meg az önbizalmuk mikor leráztak ,hanem van önbizalmuk.
no te már vagy egy gyík.... minek akarsz osszejonni olyan lánnyal, akit rondának itélsz? van kedved olyat megcsókolni? Na meg azzal menobb leszel? nagyon nem :D Csodálod, hogy lenéztek a csajok, h ha alapból úgy álltal hozzá, h na figyu már én is ronda vagyok, te is ronda vagy.járunk?....
Ne sajnáltasd magad, hanem tegyél érte, h legyen csajod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!