Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Flört mennyire helyénvaló egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flört mennyire helyénvaló egy kapcsolatban? (mással)

Figyelt kérdés

Elsősorban hosszú kapcsolatban lévő párok véleménye érdekelne...

Tudom, hogy a barátom az egója megőrzése érdekében flörtölget néha lányokkal, bár tovább nem jut, csak ez ilyen férfibüszkeség megőrző hülyeség, vagy mittudomén.

Nem annyira vagyok féltékeny típus, ha tényleg csak flörtről van szó, de nem tudom mennyire normális ez? Szóval más párkapcsolatokban a férfiak hogy viselkednek? Szoktak néha flörtölni? De őszintén! Mert a barátaim - fiúk - is ilyesmik, de ez tényleg ennyire általános lenne? Hogy hűek, csak kell a férfibüszkeség is?

20L

2011. okt. 13. 15:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%
Ti nektek nőknek is jólesik ha állandóan flörtölhettek.... - ez marhaság, nekem nem esik jol.. amugy én is kos vok, mégse flörtölgetek, mert jó a kapcsolatom.. az előző kapcsolatom nem volt jó, na ott előfordult a flört mind2 fél részéről..
2011. okt. 17. 13:53
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:53

Vegyük számításba hogy a mai világban több a ribi mint a normális nő!!!

Örülök hogy neked nem esik jól a flört!!!

2011. okt. 17. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:
68%
sajnos vagy szerencsére, de nem vok ribi.. :DD
2011. okt. 17. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!