Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört mennyire helyénvaló egy kapcsolatban? (mással)
Elsősorban hosszú kapcsolatban lévő párok véleménye érdekelne...
Tudom, hogy a barátom az egója megőrzése érdekében flörtölget néha lányokkal, bár tovább nem jut, csak ez ilyen férfibüszkeség megőrző hülyeség, vagy mittudomén.
Nem annyira vagyok féltékeny típus, ha tényleg csak flörtről van szó, de nem tudom mennyire normális ez? Szóval más párkapcsolatokban a férfiak hogy viselkednek? Szoktak néha flörtölni? De őszintén! Mert a barátaim - fiúk - is ilyesmik, de ez tényleg ennyire általános lenne? Hogy hűek, csak kell a férfibüszkeség is?
20L
nálunk meg pont forditva van. A párom (fiú) nem szokott flörtölgetni, állitása szerint nem is igényli. Én viszont nagyon szeretek más fiúkkal beszélgetni, hülyéskedni, persze mindig közlöm velük, hogy van barátom és szeretem. Nekem is jót tesz az egómnak ha tetszem másoknak :)
Persze aztán mindig megbizonyosodok, hogy egyik sem érhet fel az én szerelmemmel. Aztán mindig elmesélem mi volt és kiröhögjük a hülye fiúkat :D persze ha ő is ott van ilyet nem csinálok. 23/N 2 éve együtt
Én flörtögettem asszony mellett, néha elcsattant 1-2 csók, de semmi más, nekem ez így volt, (ő meg nem tudott róla). Aztán egyszercsak beleszerettem valakibe, aki szintén csak flörtölgetett, nem akart tőlem semmit, de én igen, és most szar az egész.
Aki csak flörtölget az valójában potenciális megcsaló.
Flörtölhet, de csak az ajtón kívül. Ja, és nem is kell visszajönnie.
34 ffi
Igen előfordul a flörtölgetés,ezt a napi nemközlendő dolgok közé teszem... :)
Igen néha szükségünk van nekünk is arra hogy látjuk hogy simán van esélyünk másnál is, ha már flörtnél továbbhaladna a dolog akkor gyorsan le kell lépni mert nem vagyok egy megcsalós fajta.
Ti nektek nőknek is jólesik ha állandóan flörtölhettek....szóval nem muszáj mindent a pasikra fogni!!!!
A barátom szokott flörtölgetni, kos a horoszkópja, neki egyszerűen lételeme a flört. Ettől még nagyon is szeret. És megkap tőlem mindent, nagyon jó pasinak tartom és imádom őt. Tudom, hogy ő ezt csak játéknak fogja fel.
Én csak ritkán szoktam, leginkább azért, mert évente kb. 2 pasi tetszik meg külsőre, aki meg nem tetszik azzal nem flörtölök :D De kell másoktól is a visszajelzés, sokan kikezdenek velem, és ez nagyon jó érzés, jó tudni, hogy jó csaj vagyok és a barátomnak is jó érzés, mikor megdícsérnek, akár mikor ő is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!