Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbíznátok a férjetekben, ha egy szingli cicababával készül 3 napos üzleti útra? Többi lent.
Attól, hogy valaki ismeri a világot... Na jó ez kicsit nagyképű kijelentés volt. Szóval attól, hogy tudsz pár dolgot a világról, hogy mi hogy működik, neked még nem feltétlenül kell aszerint cselekednek. Értsd: Soha nem csaltam...
A másik, hogy persze előfordulhat, hogy nem csalja meg az asszonykát, de az is, hogy vajában egy szociopata gyilkos. Sajnos a mai világról csak az mondható el, hogy bármi megeshet. Félre ne érts, nem vagyok kiábrándult, továbbra is hiszek az emberekben, még akkor is ha tudom, hogy nem igaz.
Pi0tr: Előfordulni bármi előfordulhat, de nem kellene ilyen kevés alappal másokat célzottan riogatni.
Én tényleg nem annyira önmagában a cicababa miatt aggódnék, hanem azért, hogy miért nem akar kifejezetten vinni titeket is, ha egyszer lehet. Illetve, ahogy te is írtad, eltávolodtatok. Ezt kellene rendbe hozni. Ha a "cicababa" esetleg bekavar, az úgyis csak egy "tünet" lenne - annak a tünete, hogy kettőtök között valami gubanc van - így elsősorban arra kellene koncentrálni. Ha minden rendben van veletek, megcsalni se fog.
Azt nem értem, hogy mégis miért kéne, hogy elvigyen a kisgyerekkel együtt? Egy szállodai szobában akartok dekkolni napokig? Mert gondolom, akkor az lenne a baj, hogy nem foglalkozik veletek eleget. Ha pedig valaki üzleti útra megy, akkor eléggé elfárad és stesszes helyzetbe kerül, hogy a megcsalással foglalkozzon. És ha egy vele egykorú férfival ment volna el, akkor is feltetted volna ezt a kérdést, mert ennyi erővel ott is találhat magának egy másik nőt és nem kell feltétlen egy szingli cicababa.
Az pedig, hogy kihangsúlyozod, hogy nem jut idő egymásra és eltávolodtatok, úgy hangzik, mintha problémát akarnál kreálni a semmiből. Sőt egyfajta önigazolás, ha esetleg te család meg, mert majd jön a törődésre vágytam szöveg stb. Az nem lehet, hogy azért megy, hogy pénzt keressen a családja számára, hogy eltarthassa őket ezekben a nehéz időkben? Ha pedig eltávolodtatok egymástól, azon csak ti tudtok segíteni.
tegnap 20:59
Azért kevesebb esélye van csecsemő mellett...örül, hogy lyuk van a s*ggén, és szelel, gondolom. Férjura könnyebben fickándozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!