Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamire készül? Miért akar velem találkozni?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmnek írtam sms-t újévi köszöntést. 1,5 éve szakítottunk már egyébként, de nem haragudtam rá hiszen a távolság miatt mentünk szét közös megegyezés alapon volt alighanem végül. Én nagyon szerettem meg még mindig nem telik el úgy idő, hogy ne gondolnánk egymásra szinte telepatikusan működik. Mindig ír ő is nekem szülinapomkor is írt köszöntést most újévkor is reagált az sms-re mégpedig elég érdekes. Azt írta, hogy idén már megint találkoznunk kéne hiányzok neki rég látott. Sajnos a gáz az, hogy van pasija szóval nem hiszem, hogy komoly szándékai lennének vagy mégis? Ti mit gondoltok? Miért jött ez nála most így hirtelen?2011. jan. 2. 14:41
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem valószínű..Mi lányok ilyenek vagyunk,szeretünk barátként találkozni,inni,esetleg beülni valahova,szórakozóhelyen lenni,de csak mint barátként.Nem biztos,hogy akarunk is valamit a másiktól.Találkozz vele és kiderül,hogy végül mit is akar. :)
18L
2/4 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha találkozol vele, és majd kiderül.
3/4 anonim válasza:
Hát vagy azért mert már kicsit elfáradt az apa jelölt xD vagy mert már qrvára nem érdekli a másik ember :D
4/4 anonim válasza:
Tényleg lehet, hogy csak barátként akar találkozni veled, pláne, hogy pasija is van. Szerintem még ne éld bele magad túlságosan, készülj inkább úgy, hogy csak barátként találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!