Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik le és bélyegzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le és bélyegzik meg azokat akik nem akarnak házasodni? Mintha mindenkinek csak a házasság-gyerek kombó lehetne az életcélja. van még olyan nő aki nem "őrül" meg harmincon túl? 34 ffi

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
82%

Most látom kérdező, hogy te férfi vagy! "Hála" az égnek. :) Azt hittem nő.

Mifelénk az az egyre nagyobb "probléma", hogy a nők egyre inkább nem (vagy csak nagyon sokára, esetleg csak élettársi kapcsolatba) akarnak elköteleződni.

És én őróluk írtam azt, hogy mindenki megbélyegzi őket, nagy a nyomás rajtuk! A csapból (=média) is az folyik, hogy nőnek ez kell legyen az életcélja.

Ne csodálkozz rajtuk! Még mindig nehezebb nekik ezt felvállalni, mint egy pasinak. De egyre többen vannak már, akik nem hogy nem őrülnek meg. De egyáltalán házasságot sem akarnak. Élettársi kapcsolat plusz gyerek. Vagy csak gyerek esetleg. :)

2012. júl. 11. 09:23
 62/75 anonim ***** válasza:
83%

_____

09:01

Neki több esze van, mint neked. Ja, hogy te majd öreg korodban élősködni akarsz a gyerekeiden? És ha ők elköltöznek máshova? Vagy te magadhoz akarod kényszeríteni a gyerekeidet?

_____

09:06

Úgy utálom az ilyen primitív ősembereket, akik nem tudnak gondolkozni.

Neked minden javulás az lázadást jelent? Semmi értelme a hozzászólásodnak.

_____

09:15

Szépen egyedül fogsz maradni te birka p*cs. Majd egyedül visszanézhetsz a "boldog" életedre.

Azt hiszed azzal, hogy házasságba és gyerekbe menekülsz, megoldod a problémákat?! Nagy eséllyel szépen elváltok, a nőd meg nehezebben fog munkát és párt találni.

_____

10:21

Erre azt szokták mondani, hogy inkább más hibáiból tanulj és ne a sajátodéból. Jobban jársz.

"Az, hogy pár nő elhagyja magát 30-40 fölött, az nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen lesz. Az ilyen nekem nem nő, aki virágos otthonkában rohangál a bóóótba rövid, zsíros hajjal és a maga 75 kilójával. Úgyhogy én nem leszek ilyen, mert segget csinálnék a számból. Ez elhatározás kérdése."

És ezzel a szövegeddel mire mész amikor ez bekövetkezik? Nem tudod megjósolni, hogy az esetleges feleséged 40 fölött ilyen lesz-e.

"Nem szabad házasodni, mert úgyis válás lesz a vége??? Ja, hát ha eleve így állunk hozzá, akkor tényleg az lesz."

Gondolkozzál már ember, vagy erre sem vagy képes?!

Ez nem egészen hozzáállás kérdése. Minden házasság pozitív hozzáállással, nagy reményekkel indul, de nagy részük tönkremegy és válás lesz.

"Max. elválunk. És akkor mi van, na bumm, megy tovább az élet."

Csakhogy ez sok esetben tönkreteszi a gyereket. Szóval tényleg megy tovább az élet, mi?! Persze, csak rosszabbul.

"Hogy akarhat az ember úgy gólt rúgni, ha kapura sem lő?"

Ez a példád nevetséges megbukott. Már az előbb leírtam miért.

_____

11:35

"De nem is az a legnagyobb baj, hogy mit mondanak az emberek, inkább akkor nehéz, ha valaki olyan párt talál, akivel homlokegyenest ellenkezik a felfogásuk ezen a téren. Az azért megkeserítheti a kapcsolatot."

Ebben teljesen igazad van.

_____

15:00

A témához semmi köze annak, amit ide írtál. Te pusztán csak kötözködni akartál.

_____

15:12

Ezzel az erővel ha valaki akar gyereket, annál valami nincs rendben.

_____

16:26

A kérdező remek választ (19:37) adott erre a baromságodra.

_____

12:04

Mi visz rá téged arra, hogy ész nélkül okoskodj itt? Nem veszed észre magad?

"papíron vagy papír nélkül ellenkező esetbe inkább csak szédíti a másikat vagy egyéb okok miatt van vele(sex,kényelmi okok)."

Na innentől már marha nagy baromság az egész hozzászólásod. Azon, hogy egy pár szereti-e egymást, azon semmit sem változtat az, hogy van-e papír vagy sem. Ezek szerint te ezt sem tudtad.

"Ha mind a ketten olyan típusúak,hogy nem akarnak gyereket meg stb.akkor nincs semmi probléma de ezt már leírtam csak másképp de szerintem elég természetellenes és előbb-utóbb megvan a böjtje."

Ennek nincs semmilyen böjtje. Ez teljesen normális dolog.

"Én is tapasztalom sokszor,hogy rengetegen vannak akik együtt járnak évekig 5-10-15 évig de semmi összeköltözés még papír nélkül sem.Én ismerem ezeket az embereket.Nagyja részt kényelmi okok miatt nem akarnak összeköltözni mert ha összeköltöznek akkor már többet kell dolgozni.Nagyobb a felelősség főleg ha még gyerek is van.Sokan a kényelmet adják fől nehezen.Ennél csak a mama-hotel életforma gázosabb és természetellenesebb."

Teljesen normális ez az életforma és igazuk van ezeknek az embereknek. Ők kerülik a fölösleges problémákat.

Attól még, hogy primitív vagy mert régen alaposan átmosták az agyad és máig az a beidegződésed van, még nem lesz természetellenes ezeknek az embereknek az élete.

_____

09:02

Te meg menj és élősködj a gyerekeiden (ha hagyják).

_____

09:05

Állítólag az ember abban több az állattól, hogy tud uralkodni az ösztönein. Nos, ez rólad ezek szerint nem mondható el.

_____

21:05

Közel sem mások azok az emberek, akiknek van gyerekük. Maximum annyi a különbség, hogy a gyerektelenek azok teljes életet élhetnek.

2012. júl. 22. 19:48
 63/75 anonim ***** válasza:
90%

_____

00:22

Ha tetszik, ha nem, óriási nagy baromságot írtál.

A te mentalitásod szerint a modern élet is természetellenes, mert a műanyag zacskónak és az elektronikus eszközöknek semmi közük a természethez...

"És ezt láthatod abból, hogy az összes nő, akivel eddig voltál, házasságot akart meg gyereket."

Épp ezaz, hogy sokan akkor is házasságot akarnak, ha valójában nem is akarnának, de mások elvárásainak tesz eleget.

"Esetleg gondolkozz el azon, hogy miért nem akarsz gyereket, de nőt igen(házasság nélkül)?"

Egy értelmes embernek ezen nincs mit gondolkodni, mert egyértelmű. Nos, neked fogalmad sincs róla. Ennyit erről.

"A nő gyerekszülés nélkül nő marad, de nem válik anyává, asszonnyá. Óriási a különbség a kettő között.A férfi gyerek nélkül férfi marad, de nem lesz apa, nem lesz ember(régiesen: ember-asszony páros). Nem tapasztalja meg az életnek ezt a felét is. Csak egyik oldalát fogja ismerni ezáltal."

Semmiben nem lesz jobb egy nő vagy férfi attól, hogy gyereket csinált. Semmi különbség. Csak annyi, hogy kevesebb problémája lesz, mert nem esik ugyanabba a hibába, mint te és a többiek.

"Válaszaidból kitűnik kötekedő természeted, lehet jobb is, ha nem keserited meg valaki, valakik életét ilyen viselkedéssel."

Néztél már tükörbe?! Ha nem, akkor a kötekedés helyett tedd meg. Sajnos te viszont megkeseríted valaki, valakik életét ilyen viselkedéssel.

_____

15:30

Jobb lett volna, ha ezt a hülyeségedet nem írtad volna le. Az általad felsorolt dolgoknak semmi közük a gyerekszüléshez. Ezek emberfüggő tulajdonságok, ha nem tudnád.

Nem furcsa az az ember, aki nem akar családot.

_____

09:44

Így van, ebben igazad van. Az emberben kattan valami, mégpedig az, hogy "megőrül".

"szeretne önmagából tovább adni valamit"

Nem csoda, hogy túlnépesedés van.

_____

09:50

Nem vagy "normális" abból a szempontból, hogy akarsz gyereket és ilyen felfogásod van.

"A legtöbb túltenyésztett állatnál is az első jelek között van a terméketlenség, a párzási ösztön elvesztése."

Ezt magadnak magyarázzad, mert te támogatod a túlszaporodást.

"Ez egy kevésbé életképes egyed jellemzője, mert egy erős és egészséges hím tovább akarja örökíteni a génjeit."

Itt hatalmasat buktál a nevetségesen nyomorult okoskodásodban. A téma hasolnó, mint amit a 00:22-es válaszoló sem volt képes felfogni hozzád hasonlóan.

A férfi természetesen szexelni akar a nővel, de ez még nem jelenti azt, hogy gyereket is akar. Szóval nincs terméketlenség, a párzási ösztön is megvan, teljesen természetes és életképes. Ugyanakkor a józan esze is megmarad. Vagyis a természetes folyamat lejátszódik, de mesterségesen megakadályozva a szaporodást.

Ezzel a szánalmasságoddal totálisan lejárattad magad. A gondolkodásmódod bozonyítja a selejtességed.

(Mint ahogy már előbb leírtam...)

Állítólag az ember abban több az állattól, hogy tud uralkodni az ösztönein. Nos, ez rólad nem mondható el. Gondolkodjál mielőtt idiótaságokat írsz!

2012. júl. 22. 19:53
 64/75 anonim ***** válasza:
Utolsó, neked nagyon sok szabadidőd lehet, ha már ennyire kibelezed a hozzászólásokat. :D
2012. júl. 22. 20:02
 65/75 anonim ***** válasza:
Biztos érdekes lehet ez a hosszú hozzászólás, és bár néha én is elég bőbeszédű vagyok, de sajnos "Fáni" a szextopikban teljesen leszoktatott róla, hogy elolvassam az ilyeneket. :S
2012. júl. 22. 21:12
 66/75 anonim ***** válasza:
Na talán majd nekifutok.. de visszakeresgetni, minden.. majd éjszaka talán..:D
2012. júl. 22. 21:13
 67/75 A kérdező kommentje:
Huh. Az utolsó pár hozzászólás nagyon tanulságos volt.
2012. júl. 24. 16:28
 68/75 anonim ***** válasza:
100%

Szia 34 éves nő vagyok.11 éve élünk együtt a párommal.Nem vagyunk házasok.Van 3 gyönyörű gyerekünk,és nagyon boldogok vagyunk.A házasság témához úgy állunk,hogy igen egyszer majd lesz,de a jelenlegi helyzetben vannak fontosabb dolgok,minthogy erre dobjuk ki a pénzt.és igen tudom most erre majd jönnek a válaszok,de hát nem kell nagy lagzi 10000-20000 forintból is lehet esküdni.Igen lehet!De ha egyszer úgy döntünk,hogy most van itt az idő és házasságot akarunk akkor az nagyon fog szólni,és nem akarok spórolni semmin.Számomra úgy is csak a buliról szólna nem arról a nyamvatt papírról.Így hát nincs is jelentősége.Mi 11 éve jóban rosszban együtt vagyunk,és mindenki úgy tekint ránk mint régi házasokra,a párom is és énis ha megyünk valahova feleségként,és férjként mutatjuk be egymást.nem a papíron múlik.

Azt hogy ezt miért nézik le,arra nem tudom a választ,talán mert ez a norma,hogy a férfi elveszi a nőt,és utána jöhet gyerek minden.Ahogy a Bibliába is megvan írva.Ámen.

Hülyeség.Inkább élek így boldogan mint egy rossz házasságban,és a legtöbben azért nem válnak el,mert jön a cécó vagyonmegosztás minden.

és kedves kérdező,IGEN vannak még olyan nők akik nem őrülnek meg harmincon túl.Csak rájuk kell találni.A legegyenesebben úgy tudod kikerülni a pofonokat,hogy mikor belekezdesz egy kapcsolatba,és úgy látod komolyabbra fordul,elmondod a nézeteidet.Így fair,és nincsenek nézeteltérések ebből.ha elfogadja akkor nincs is min hisztiznie.

2012. júl. 24. 16:52
 69/75 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas,hogy az itt hozzászóló nők többsége mennyire senkinek érzi magát ha nincs se papír,se gyerek!:O Mit sírtok,nem jutott dinnyeföld? Miért fáj az nektek,hogy vannak olyanok,akik ellenzik vagy fölösleges puccparádénak tartják az egész esküvő,házasság hacacárét? Attól féltek,hogy egyedül maradtok?? Elárulok egy titkot: ha a férfi menni akar, hiába a papír,a több milliós esküvő és a gyerek,megy. Sehogy sem lehet egy másik embert magunkhoz láncolni. Az meg a másik,hogy semmivel nem lesz értékesebb,magasztosabb a kapcsolat a papírtól. Tuti azt várjátok,hogy amint kiléptek a templomból,minden megváltozik,értékesebb tagjai vagytok a társadalomnak és feljebb álltok az élettársi kapcsolatban előknél-pedig semmi nem változott. Ugyan úgy együtt éltek,veszekszetek,kibékültök,sírtok,nevettek mint előtte és mint bárki más..

20N

2012. júl. 24. 17:04
 70/75 anonim ***** válasza:
100%

Az emberben kattan valami, és akkor gyereket akar. Huszonéves koromban még én is ezt gondoltam. Aztán itt vagyok, immár 34 évesen, és bennem nem kattant semmi. Ugyanúgy nem akarok most sem gyereket, mint ahogy ezelőtt 10 évvel sem akartam. A házassággal úgy vagyok, hogy ha a párom akar, hát legyen, én nem nagyon vagyok oda érte, de a kedvéért megtenném.

Egyébként 6 éve élek együtt a párommal papír nélkül, teljes egyetértésben. Ő sem igazán akart gyereket, igaz ő azért, mert már van neki az előző kapcsolatából. És mivel házasságot sem akart, mondván ha nem hívjuk meg az összes rokont, akkor sértődés lesz, ha meg meghívjuk az rengeteg pénz lenne, azt inkább másra költsük. Így aztán esküvőnk sem volt.

Úgyhogy vannak még ilyen nők pont a te korosztályodban, akik nem őrülnek meg.

Én nem nézem le azokat, akiknek a gyerek az életcéljuk, de ha nekem viszont beszólnak azért, mert nekem nem az, azt nem tűröm szó nélkül. :-)

2012. júl. 24. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!