Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik le és bélyegzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le és bélyegzik meg azokat akik nem akarnak házasodni? Mintha mindenkinek csak a házasság-gyerek kombó lehetne az életcélja. van még olyan nő aki nem "őrül" meg harmincon túl? 34 ffi

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
16%

Van/lehet más életcél is, mint a házasság-gyerek kombó....

Azt viszont nem tzudom, hogy az egyéb célok mennyire elégítik ki a vágyakat. Nem arra gondolok, hogy közben hogy fogod érezni magad.... Szerintem a történet végén, amikor minden kitűzött életcélodat elértél már, gyrek/család nélkül ott állsz az út végén egyedül, és elgondolkodsz azon, hogy minek volt ebben az életben értelme... Én férfiként 40 felett "őrültem meg". Van akinek több idő kell, másnak meg kevesebb.

2012. jún. 25. 10:29
 52/75 A kérdező kommentje:
Számomra az út csak az utolsó szívdobbanásnál ér véget. Addig minden része az utazásnak, így nem maradok cél nélkül sosem, csak mások a céljaim.
2012. jún. 25. 12:27
 53/75 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt olyan tanárom suliban akinek nem volt gyereke és meg is látszott rajta.Empátia kicsi volt.Imádott alázni mindenkit és érdektelen a problémákkal szemben.Nem tudta milyen érzés,ha valakinek van gyereke és szereti is a gyerekét és azt bántja valaki.Természetesen nem csak a gyermektelenek csoportjába van ilyen de többségében igen.Továbbá a gyermektelenek bizonyos kor után szeretnek irigyek lenni mások boldogságára főleg ha ,,öreglányok" is mellette.Egy nőnél biológiailag sem egészséges ha egy gyereket sem szül.A klimax is jobban megviseli őket meg úgy néznek ki mint egy megöregedett tini lányos alakkal de öreg arccal .Muris. A terhességgel lesz nőies formája egy nőnek.Nagyobbal lesznek a cicik stb.
2012. jún. 26. 19:56
 54/75 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdezö!

21 éves lány vagyok. Az egyik legnehezebb egyetemre járok, már van egy nagyon jól fizetö munkám, most az elsö dolog az életemben a karrier, miután talpra álltam, szeretnék gyereket és egy normális férjet. Gyerek mellett is ugyanúgy lehet élni, hidd el. Az tény, hogy sokat elvesz a szabadidödböl, föleg az elején, de szerintem megéri. Ismerek több embert, férfit is és nöt is egyaránt, akik nem házasodtak meg és nem lett gyerekük. Mindegyikük alkoholistává vált, vagy idegileg tönkre mentek. Tudod, hogy miért? Azért, mert rájöttek, hogy magukra maradtak és hogy senkijük sincs. Arról nem beszélve, hogy egész életük során nem voltak képesek semmire se. Mindegyikük magas iskolai végzettséggel rendelkezik, sikeresek voltak a munkájukban, de most mit számít már ez? Semmit! Én már csak azért is szeretnék gyereket, hogy a vagyonom ne más kezébe kerüljön. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a gyerekem nem fogja elherdálni, de na... Nem nézem le a hozzáállásod, csak nem ártana ezeken a dolgokon elgondolkoznod. Nekem sem muszáj, hogy nagy ceremóniával összeházasodjak valakivel. Elég, ha csak mi ketten elmegyünk az anyakönyvvezetöhöz és elrendezzük a dolgokat. Útálom a lakodalmakat! Házassági szerzödést viszont csinálnék. Mindenki maradjon anyagilag a saját bandájában úgymond válás esetén. Nem hiszem, hogy megörülnek az emberek, akik gyereket akarnak, valójában ez a normális, ezek az ösztöneink és ez az élet egyik értelme! Nem értem, hogy neked miért van ezzel problémád... Ha neked az tetszik, amit te gondolsz erröl, akkor miért foglalkozol azzal, hogy a többiek mit csinálnak?

2012. júl. 10. 08:29
 55/75 anonim ***** válasza:
0%

A 8:29 es meg mondta a tutitle a kalappal alötte.

Na nezd kerdezö legyen 80 % ba ferfiak 30 felett mar nös gyerekük van ahogy az elottem szolo irtam 1 reszt fontos a hazasssag legalabb akkor tudod h valakihez tartozol,a v nevedet viseli az a szemely akit szeretsz a gyereked is stb stb sok olyan dolog van ami miatt tobbet er a hazassag mind 1 sima 1 uttlet,en kint elek németben itt az emberek tobbsege hazassag hat hulye vagy te felfogassal gondolkoznak.kicsit fura felfogas szerintem. na de ertelmesebb dolgokat is irhattam volna de nincs idom mert mar melon ulok :D XD udve es gondolkozz el a dolgokon 23 F

2012. júl. 10. 08:49
 56/75 A kérdező kommentje:

54-nek:

Pont azért foglalkoztat, mert emiatt nem találok partnert. Olyan ez mint egy egyvágányos vasúthálózat. Használhatod, de csak ha ugyanarra mész mint a többiek.

2012. júl. 10. 09:56
 57/75 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, hogy senkit sem érdekel az, hogy te mit gondolsz, mert az emberiség 99%-a nem így gondolkozik. Vagy elfogadod, vagy pedig nem tudom... Minden nö szeretne elöbb, vagy utóbb anya lenni, úgyhogy nem sok esélyt látok arra, hogy tartós kapcsolatod legyen, ha nem engedsz a gyerekellenességedböl...
2012. júl. 10. 13:04
 58/75 A kérdező kommentje:
S ha engedek, az miért lesz jó a gyereknek? Lehet hogy lesz kapcsolatom de milyen áron? Tegyem pokollá egy gyerek életét csak azért hogy beférjek a dogmatikius elvárások közé? Ezt nem tehetem meg.
2012. júl. 10. 13:09
 59/75 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező: nagy a nyomás a nőkön. Főleg, ha egyedül akarnak gyereket.

Furamód még az olyan férfiak is simán megszólják őket, akik sosem akarnak házasodni.

És még csodálkozunk, miért ennyi (még mindig) a házasságmániás nő. Szegények sokszor a "könnyebb utat" választják, hogy ne támadjon rájuk a fél társadalom.

2012. júl. 10. 13:30
 60/75 anonim ***** válasza:
0%
Egy gyerek teljesen megfogja változtatni a hozzáállásod. Ha látod, hogy ö a te magod, ha érzed azt, hogy szeret téged. De te tudod...
2012. júl. 10. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!