Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik le és bélyegzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le és bélyegzik meg azokat akik nem akarnak házasodni? Mintha mindenkinek csak a házasság-gyerek kombó lehetne az életcélja. van még olyan nő aki nem "őrül" meg harmincon túl? 34 ffi

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
97%

Én meg pont a fordítottját tapasztalom, legalábbis az én társaságomban és az ismerőseim között. Nem, hogy nem "divat" ma már a házasság, hanem még sokszor lekezelően is beszélnek a férjemről és rólam, amiért mertünk szemben úszni az árral és összeházasodtunk. Ráadásul mi még azt a, társadalom szemében, már-már halásos bűnnek számító dolgot, hogy nem írtunk házassági szerződést, sőt mindent megosztunk egymással, nincs olyan, hogy enyém-tiéd.

Az meg pláne irritálja az embereket, hogy nem készülünk a válásra.

Meg is kapjuk, főleg én, hogy úgyis el fogunk válni, hogy a házasság hülyeség pláne szerződés nélkül, úgyis kiforgatjuk a másikat a vagyonából, úgyis megunjuk és megcsaljuk egymást, meg biztos csak azért házasodtunk össze, mert félünk egyedül maradni... és ezek még a finomabb beszólások. Sokan úgy néznek ránk, mint a véres rongyra. Ezt nem igazán értem, mert mi soha nem szólunk meg senkit, hogy hogy él, milyen formáját választja az együttélésnek. Én tökéletesem megértem azokat a párokat is, akiknek semmit nem jelent a házasság, vagy azokat, akik a rossz tapasztalataik miatt nem akarják így elkötelezni magukat, nem is szóltam rájuk egy rossz szót sem. Minket mégis folyamatosan szúrkálnak, amiért összeházasodtunk.

32/N

2011. szept. 29. 11:17
 22/75 anonim ***** válasza:
32%

ma 09:03

Ez a "birkacsorda" is relatív. Ma már a többség nem akar házasodni és egyre többen ezt követik, már ez tekinthető természetesnek. Akkor ugyanúgy lehetne birkacsordának titulálni azokat, akik nem házasodnak és azokat, akik követik ezt az új "divatot". De ne tituláljuk, mert a mai világban már akkora szabadság van ezen a téren, hogy inkább egyéni döntésekről beszélhetünk egyéni értékrend alapján, bár tényleg vannak, akik azért házasodnak, vagy pont azért nem házasodnak, mert mások azt mondják, hogy így jó.

2011. szept. 29. 11:20
 23/75 A kérdező kommentje:

11:17-nek

Ők egy más kategória. Ők legbelül ugyenazt szeretnék elérni csak nem megy. Így nyilvánul meg az irigységük.

Én olyan szempontból tartom problémásnak a dolgot hogy ez a faktor egy lényeges gát a sikeres pártalálás ellen. Előbb-utóbb mindenkinél akivel kapcsolatba kerültem beindult a "vezérhangya" s teljesen fölülírt minden addigi elképzelést.

2011. szept. 29. 11:22
 24/75 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:22

Nem tudom, lehet, hogy irigység, vagy más, lehet, hogy egyszerűen rosszindulat. De tény, hogy ma már talán kezd a házasságnál jobban elfogadott lenni az élettársi kapcsolat. De biztos vannak olyanok, akik még mindig a házasságot tartják az együttélés legjobban elfogadható formájának, csak szerintem már kevesebben, mint akik ellenzik.

Nem igazán értem, miért kell beleszólni egy ember, de pláne két ember közös döntésébe ilyen téren, pláne miért kell leszólni? Valószínűleg mindenki azért döntött amellett, ami mellett döntött, mert így érezte a legjobbnak. Aztán meg ne más mondja már meg, mi nekem a legjobb, mikor én érzem.

De nem is az a legnagyobb baj, hogy mit mondanak az emberek, inkább akkor nehéz, ha valaki olyan párt talál, akivel homlokegyenest ellenkezik a felfogásuk ezen a téren. Az azért megkeserítheti a kapcsolatot.

2011. szept. 29. 11:35
 25/75 anonim ***** válasza:
100%

a reggeli birkacsordás vagyok.

ezt a szót lehet a másik oldalra is érteni nyilvánvaló.

ebben a rohadt életben szerintem egy szabály van. csináld azt amitöl boldog vagy és sz@rd le azt amit mások gondolnak.

aki folyton a másikat nézi mit csinál szerintem boldogtalan és attol lesz egy kis öröme ha másokat kritizálhat.ennyi. én sajnálom ezeket az embereket.

2011. szept. 29. 12:40
 26/75 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a harmadik hozzászóló véleményét.Az sem normális,hogy a negyedik talinál sex meg eljegyzés és az sem mikor évekig udvarolgatnak egymásnak.Aki évekig jár hozzám és nem akar sem eljegyzést,se családot se összeköltözést az nem is akar semmit.Tapasztalat.A második élettársammal élek együtt.Az egyik egy év után a második fél év után jegyezett el de még a 2 év futamidő is belefér
2011. szept. 29. 14:58
 27/75 anonim ***** válasza:
25%
Egyedül élsz szülőktől független vagy az anyuci főz,mos rád még?Ha a második igaz akkor illene változtatni mert nem szép dolog ennyi idősen ,,élősködni" pontosabban kiszolgáltatni magadat a szülővel.
2011. szept. 29. 15:00
 28/75 anonim ***** válasza:
100%

,,Az, hogy pár nő elhagyja magát 30-40 fölött, az nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen lesz. Az ilyen nekem nem nő, aki virágos otthonkában rohangál a bóóótba rövid, zsíros hajjal és a maga 75 kilójával. Úgyhogy én nem leszek ilyen, mert segget csinálnék a számból. Ez elhatározás kérdése."

Ha valaki ilyen akar lenni az ilyen lesz és ha nem az nem.Aki lánykorába nem adott a külsejére az szülés után sem fog.A szépségápolást már gyerekkorba kell kezdeni és folyamatosan mindig éveken át művelni.Igaz ez a férfiakra is.Ők is elhagyhatják magukat pedig nem szülnek.Sok az igénytelen,ápolatlan,büdös fxrkú pasas.Nincs különbség

2011. szept. 29. 15:09
 29/75 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ha valaki nem akar gyereket se annál az embernél valami nincs rendbe.
2011. szept. 29. 15:12
 30/75 A kérdező kommentje:

A 15:00.nak

'97 óta nem vagyok otthon. Mosok, élek, nem függöm senkitől, nem is szoktam meg és nem is várom el hogy bárki is kiszolgáljon. Nem vagyok a rend mintaképe de fenntartom magam. Szóval ilyenekkel nem lehet kikezdeni, hogy persze benne maradok a tutiba. Hát nem.

2011. szept. 29. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!