Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le és bélyegzik meg azokat akik nem akarnak házasodni? Mintha mindenkinek csak a házasság-gyerek kombó lehetne az életcélja. van még olyan nő aki nem "őrül" meg harmincon túl? 34 ffi
Mindenki? A monogám férfi-nő párkapcsolat a világ harmadára jellemző. Nem lógsz ki sehonnan.
Asmo
09:06
Divatmajom a nagyapád térdkalácsa. Elváltak a szüleim amikor 9 éves voltam szóval esetleg lehet más nézőpontom a dologgal kapcsolatban mint neked. Csak egy retardált gyökér vagy és rögtön f@sod az okosságod! Remélem megtapasztalod azt amit én és akkor majd más lesz a véleményed erről a házassági kérdésről!!!
ma 09:49
Jééé, képzeld, az én szüleim meg 5 éves koromban váltak el, gyakorlatilag anya nélkül nőttem fel, mert apámnál maradtam, anyám másik városba költözött pár éven belül. Apám elvett egy másik nőt, aki végülis a nevelőanyám lett, de ők is elváltak kb. 10 évre rá.
Úgyhogy tényleg, nagyon sajnállak... Ha valaki, hát én tudom, milyen egy családban a válás... Naés? Túléltem, nem tesz semmit. Attól még nem kell nekem/nekünk is úgy járnunk. Van, akinek összejön, van, akinek nem. Én szeretnék az előbbi csoporthoz tartozni.
Az, hogy pár nő elhagyja magát 30-40 fölött, az nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen lesz. Az ilyen nekem nem nő, aki virágos otthonkában rohangál a bóóótba rövid, zsíros hajjal és a maga 75 kilójával. Úgyhogy én nem leszek ilyen, mert segget csinálnék a számból. Ez elhatározás kérdése.
Nem szabad házasodni, mert úgyis válás lesz a vége??? Ja, hát ha eleve így állunk hozzá, akkor tényleg az lesz. De én azt mondom, hogy egy próbát megér. Max. elválunk. És akkor mi van, na bumm, megy tovább az élet. Hogy akarhat az ember úgy gólt rúgni, ha kapura sem lő?
09:49
Nehogy már megmond mindenkinek, hogyan élje az életét. Vegyél el egy nőt vagy 100 az a te dolgod. Viszont másoknak hagyd meg, hogy lenézzék a házasság intézményét. Mint ahogy te lenézed a karrierista nőket.
Igyál egy kávét és nyugodj meg. Nem lesz semmi baj.
Puszika
Ezek szerint csak én nem botlok beléjük.
Egyébiránt pont ez a na bumm akkor majd elválunk a helytelen hozzáállás. Ha már valaki mindenképp házasodni akar legalább ismerje meg alaposan az illetőt mielőtt belemegy.
09:02-nek:
Ez nem lenézés, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Amíg a mit akarsz az élettől lúzer a hozzáállás felém addig én sem leszek mézes-mázos.
Szerintem igenis létezhet jó párkapcsolat esküvő nélkül is. Ez a ha szeret akkor elvesz az oka az egésznek. Nem. Ha szeret akkor figyel rád, ott van ha kell, urambocsá meghal érted. Ehhez nem kell anyakövvezető, meg rokonságetetés méregdrágán bérelt ruhákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!