Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez számít egy pasinak?
Pasim a lakásán iszogatott a haverjaival. Ezzel semmi gond.
Csak hogy reggel látom, hogy ejjel egy másik csajnak irta facebookon h hianyzol... Tudom h elottem meg tetszett neki a csaj, de nem voltak egyutt. Nem akarom eltulozni, de nem esik jol, hogy masnak irja ah hinyzol. ha en vagyok a baratnoje akkor en hianyozzak ne egy masik csaj.
Szamithat vmit a csaj neki, vagy csak a pia hatasa?
Tudom h az lesz alegtobb valasz h tole kerdezzem meg, de nem tudom h hozzam fel a temat.
Hát... Részegen sok mindent megtesz az ember....én hiszek abban, hogy a részeg ember a legőszintébb...
Lehet, hogy mire kijózanodott rájött, hogy a pia adta bátorságtól vezérelve kiírta ezt a dolgot és úgy gondolta, hogy téged se szeretne megbántani és csak ezért törölte... Én a helyedben igenis kérdőre vonnám, hogy miért írta ki és hogy mit gondol a kettőtök kapcsolatáról. Ne hagyd magad átverni!!!! Ha valóban megcsal, akkor meg is fog még nagyon sokszor (persze csak ha te is engeded neki) és a végén te a világ legszerencsétlenebb emberének fogod érezni magad, mert veled ilyet megcsináltak.... közben meg arra nem gondolsz, hogy te ezt mind sejtetted csak még így is meg akartál felelni neki azzal, hogy nem akartál hisztis p.csának tűnni a szemében... Ha valóban megcsal, akkor nem lényeg, hogy minek néz, de hát senki nem mondta, hogy hisztizned kell, csak ülj le vele beszélgetni...
Az 1.-vel teljsen egyet értek.
Na meg nekem is elég szrul esne..
Mindenkepp szoba hozom, ugy gondolom h ha megcsal akkor azert, ha meg nem akkor epp azert kell szoba hozzam h ne is , es tudja h ne nezzen hulyenek, mert tudok rola.
Koszonom, hogy ilyen sok ertelmes valasz erkezet.
Még jöhetnek, ha valakinek van hozzáfüzni valója.
Hat nagyon erdekes a sztory.
Az a lenyeg, hogy nem o irta, csak kicsit meg reszegedtek s a haverja fel lepett messengerre, s a baratom a haverja idjeval, szivatta a csajokat, vagyis ott irogatott. S ezert boszubol a haver fellepet a baratom facebookjara s o is kezdett irni csajoknak...
Ezt most komolyan nem tudom h elhigyeme, de meg anyit mondott, hogy ugye nem gondolom komolyan h o masnak irna ilyent.:-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!