Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít hogy egy pasinak milyen a s*gge?
Nem az az első, amit megnézek, de ha már megkérdezted :P
Örülök, hogyha olyan "fognivaló" kerek s*gge van, de az sem zavar, ha formátlan. Nagyon felizgat, ha belemarkolhatok egy pasi fenekébe, legyen az körte (mert láttam már ilyet is :P ) vagy gömbölyű. Szóval nálam nem számít, csak legyen :)
Engem sem annyira érdekel, bár egy csomó barátnőmet nem értem, hogy miért vannak oda egyes férfifenekekért. Mindig azt hajtogatják, hogy ennek meg annak milyen jó a segge. Persze, nekem is bejön, meg megakad a szemem, ha már jól megnéztem magamnak a viselője arcát szemét és mosolyát, de a jó fenék csak plusz pont, nem döntő érv. Bár ahogy magam körül láttam, a csajoknál egy kevésbé vonzó fiúnak ha jó segge van, az tuti befutó. Szóval én sem értem ezt..
18L
Jajj de jó!!!!!
Azt hitem, csak én vagyok ilyen "hibás", de mostmár remélem, hogy te is (feltéve, hogy nő a kérdés kiírója).
Nagyon számít!!!
Először az arcát nézem utánna a seggét. HAlál kkomolyan!
imádom a formás férfihátsót!
Házas vagyok, 2 baba anyukája, a férjem mackós alkatú, de a hátsója igazi kis "fitos", formás darab. Az olyan hátsóra, ami "egybefolyik" a háttal, rá se bírok nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!