Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez számít egy pasinak?
Pasim a lakásán iszogatott a haverjaival. Ezzel semmi gond.
Csak hogy reggel látom, hogy ejjel egy másik csajnak irta facebookon h hianyzol... Tudom h elottem meg tetszett neki a csaj, de nem voltak egyutt. Nem akarom eltulozni, de nem esik jol, hogy masnak irja ah hinyzol. ha en vagyok a baratnoje akkor en hianyozzak ne egy masik csaj.
Szamithat vmit a csaj neki, vagy csak a pia hatasa?
Tudom h az lesz alegtobb valasz h tole kerdezzem meg, de nem tudom h hozzam fel a temat.
Szamithat vmit a csaj neki, vagy csak a pia hatasa
A piának nincs semmi köze semmihez... Ha valaki iszik, ugyanazt érzi, mint józanul és ha valamit valaki nem akar józanul, részegen sem fogja...
Csak sokan szeretik a piával magyarázni a hülyeségeiket.
"elottem meg tetszett neki a csaj, de nem voltak egyutt"
És erre mi a biztosíték? Semmi. Ő ezt mondta, naés, attól még lehet, hogy volt köztük valami, csak nem akart téged megbántani és nem mondta el.
Kérdésedre a válasz, szerintem igen, még közel sem felejtette el a csajt... Én adnék neki egy hét gondolkodási időt, döntse el, hogy akar-e téged, vagy sem, mert ennek így nincs értelme.
Szerintem nem jelentett neki semmit csak a pia volt :D lehet olyan részeg volt hogy azt hitte te vagy az.
Avagy megcsal vele mint állat és te csak a ostoba második vagy
"Nem csal meg, ebben biztos vagyok."
Biztos???
Hiányzol - én ilyet csak olyannak írok aki közel áll hozzám.(családtag,barátnő)
22/f
Kellett nekem kerdest kiirni:)) most bgarat ultettek a fulembe:))
s az szamit h most nezem es kitorulte a hozzaszollast? hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!