Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőség lenne?
Már 3 éve kapcsolatban élek. Ez kettőt jelent, csak nem volt érdemleges szünet közöttük. Kapcsolatfüggőség, ha legszívesebben mindig a párom mellett ébrednék? Fél éve vagyunk csak együtt.. Összeköltözni még nem költöznék össze vele, de 5ből 4 este vele aludnék. Hiányzik és fáj ha reggel nincs mellettem.
Csak nekem kicsit ellentmondásos ez.. Még most nem költöznék össze vele, de ennek ellenére úgy gondolom, ahogy leírtam.
Jaaa értem...korán volt a kelés ma..:D
Szerintem nem vagy kapcsolatfüggő, akkor lennél, ha létezni se lenne kedved a másik nélkül, úgy értem nem lenne kedved nélküle sehova menni, rosszul éreznéd magad állandóan ha nélküle vagy. De ha csak reggelente érzed amit leírtál, szerintem is csak arról van szó, hogy igazán szerelmes lettél:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!