Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tenyleg van masik rajtam kivul vagy csak viccel?
Figyelt kérdés
8 honapja vagyok egyut parommal. en 16 eves vagyok meg o 18. nem olyan reg allitolag viccbol felhozot egy lany nevet akirol azt mondja hogy nem ismeri meg semmi csak szeret idegsiteni vele. en elhittem hogy tenleg nincs mas es nem letezik de egy reszt idegesit. ma is felhivom hogy megsem megyek ma hozza mert nincs idom, ere o hogy akkor mehet hozza "xy". es engem evel nagyon feltud idegesiteni. es nagyon feltekeny tudok neha lenni. vajon tenleg nincs az az "xy"-on vagy van?2009. ápr. 25. 14:58
1/10 anonim válasza:
elképzelhető, hogy mondjuk csak látásból ismeri, de kicsit tetszik neki, de ha szeret téged, veled van, akkor nincs gond. és nem mondnaná, hogy xyhoz megy, ha tényleg oda menne... amúgy szép a csaj?
2/10 anonim válasza:
SZERINTEM CSAK FÉLTÉKENNYÉ AKAR TENNI...ENNYI
3/10 A kérdező kommentje:
ez a nev alitolagcsak legbolkapot. vagyis hogy nem simer sneki ilyen nevu lanyt es semmi, szoval olyan nem letezo szemely nevvel lenne.
2009. ápr. 25. 15:02
4/10 A kérdező kommentje:
ezne en is gondolkoztam hogy nem mondana hogy xy megy hozza mert tudja hogy kepes vagyok beallitani es akkor tenleg nagy veszekedes lenne. sot... nem tudom mit csinaljak de engem egyre jobban kezd idegesiteni ez az allitolag nem letezo xy
2009. ápr. 25. 15:04
5/10 anonim válasza:
első vagyok, és ha te is kitalálnál magadnak egy zzs-t?? akivel szivathatod a barátodat :DD
6/10 anonim válasza:
én is csinláok ilyet bnőmmel de ez abszolút poén csak! és poénokkal is reagál rá.
7/10 anonim válasza:
hát pedig ez nem túl jó poén.... én az ilyet seggbe rúgnám, vagy egy sima mezei zacsi-pacsi!
8/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek a valaszt... de azert furcsa hogy ugyahogy tudom hogy csak viccel es megis idegesit es feltekeny leszek meg akkor is ha nem igaz:P
2009. ápr. 25. 23:24
9/10 anonim válasza:
ez azé van mert kis butácska vagy és nem érted a viccet. Ha azt mondaná, hogy éjszakánként a szekrény előugrik Claudia Schiffer és megerőszakolja akkor lakatott tennél a szekrényre meg féltékenykednél Claudia S.-re még akkor is ha tudod,h ez csak poén?
10/10 anonim válasza:
Hát figyu, ha tudod hogy csak poén, akkor poénkodj vissza, aztán meglátjuk hogyan esik neki! Vagy pedig vedd te is poénnak, nevess jót rajta, mert csak addig fog ezzel piszkálni amíg látja, hogy felhúzod rajta magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!