Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl elnéző vagyok?
(Múlt héten találkoztam azzal a fiúval,aki tetszik nekem és én is neki.. És végül összejöttünk.)
Mikor megláttam,hogy jött a haverja is,szépen megkérdeztem,hogy ő hogy hogy jött? Aztán azt mondta,hogy útközben találkoztak és kérdezte a haverjától,hogy nem e jön Pécsre? A srác meg megjött,mert amúgy is itt akart vízipipát nézni magának.. Engem nem zavart,hogy eljött. Mert mikor mi beszélgettünk,nem szólt közbe se semmi,elvonult mintha ott se lett volna. A 3-4 óra alatt pár szót váltott velünk,aztán elment vízipipát nézni,majd elment cipőket nézni meg sétálgatni..Páran azt mondták nekem erre,hogy túl elnéző vagyok.. Szerintetek is?:O Engem tényleg nemzavart,hogy jött sőt örültem neki,hogy nem fogunk unatkozni,hátha ő is csatlakozik beszélgetni mikor épp nem kettőnk "kapcsolatáról " beszélünk.
hát beb*szna, ha ilyesmi miatt beszólt volna nekem valamelyik nőm is :D
múltkor úgy bújtam bele egy lány bugyijába, hogy a szobatársam még itt nézte a filmet a szomszéd ágyon.
kapcsolata válogatja, de szerintem az lett volna cink ha beszólsz emiatt... aztán lehet hogy most megkapom, hogy kőbunkó vagyok, de az enyém is csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!