Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg túl elnéző vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl elnéző vagyok?

Figyelt kérdés

(Múlt héten találkoztam azzal a fiúval,aki tetszik nekem és én is neki.. És végül összejöttünk.)

Mikor megláttam,hogy jött a haverja is,szépen megkérdeztem,hogy ő hogy hogy jött? Aztán azt mondta,hogy útközben találkoztak és kérdezte a haverjától,hogy nem e jön Pécsre? A srác meg megjött,mert amúgy is itt akart vízipipát nézni magának.. Engem nem zavart,hogy eljött. Mert mikor mi beszélgettünk,nem szólt közbe se semmi,elvonult mintha ott se lett volna. A 3-4 óra alatt pár szót váltott velünk,aztán elment vízipipát nézni,majd elment cipőket nézni meg sétálgatni..Páran azt mondták nekem erre,hogy túl elnéző vagyok.. Szerintetek is?:O Engem tényleg nemzavart,hogy jött sőt örültem neki,hogy nem fogunk unatkozni,hátha ő is csatlakozik beszélgetni mikor épp nem kettőnk "kapcsolatáról " beszélünk.

2011. nov. 14. 21:27
 1/6 atilis ***** válasza:
Csak a vízipipára emlékszem a mottódból. Mi a kérdés?
2011. nov. 14. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

hát beb*szna, ha ilyesmi miatt beszólt volna nekem valamelyik nőm is :D

múltkor úgy bújtam bele egy lány bugyijába, hogy a szobatársam még itt nézte a filmet a szomszéd ágyon.

kapcsolata válogatja, de szerintem az lett volna cink ha beszólsz emiatt... aztán lehet hogy most megkapom, hogy kőbunkó vagyok, de az enyém is csak egy vélemény.

2011. nov. 14. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékomban beszólni,nem vagyok olyan. :D
2011. nov. 14. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól álltál a helyzethez, és így a barátod se érezte azt, hogy amiért összejöttetek nem lehet rendes a haverjával...
2011. nov. 14. 21:40
 5/6 napietus ***** válasza:
nem, szerintem tök normálisan viselkedtél. az a hülye, aki ilyesmiből ügyet csinál. őket joggal hívják hülyep*csának a hátuk mögött a pasik.
2011. nov. 14. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavart akkor mi itt a gond?? Ne mások véleménye alapján ítéld meg a helyzetet...
2011. nov. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!