A fodrászom soha nem pontos? Elnéző vagyok vele?
Figyelt kérdés
2percre van tőlem, 20perc alatt megnyír. Ha azt mondja nekem, hogy gyere 4-re, lemegyek: 16:00-ra, de nem jó. (Mivel másokat nyír) Erre mondja, hogy gyere 5-re. 5-re lemegyek, akkor meg menjek vissza 6-ra. Szórakozik velem? Mostok, hogy várni kell 5-10pőercet, de órákat? Ja, nem ez az első eset! Menjek más fodrászhoz? 18f (de engem ez nagyon kikészít, hogy hülyének néz, vagy mi?)2010. okt. 20. 17:32
1/5 anonim válasza:
Én tuti hogy megmondtam volna neki hogy tudja kivel szórakozzon, és soha többé nem mentem volna vissza hozzá, plusz mondtam volna neki hogy szétterjeszted milyen egy megbízhatatlan idióta.
2/5 anonim válasza:
Én egyszer vártam kb. 25-30 percet egy kozmetikusnál de nem is vártam tovább, felálltam és elmentem soha nem mentem vissza, hülye is lennék.... Te fizetsz nem? Akkor meg oda mész ahol a pénzedért kinyalják a segged, elég sok fodrász van manapság.
3/5 anonim válasza:
pontosan:) menj máshoz, a hajnyírást nemfogja semelyik elbaszni:D
4/5 anonim válasza:
Keress másikat, elvégre fizetsz a szolgáltatásért. Vagy viseld el, és tűrj. Ez esetben maradj.
5/5 anonim válasza:
Ugy dolgozik, hogy mindenkit bevesz aki jelentkezik, minden forintot megfog. Menj mashova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!