Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrászom soha nem pontos?...

A fodrászom soha nem pontos? Elnéző vagyok vele?

Figyelt kérdés
2percre van tőlem, 20perc alatt megnyír. Ha azt mondja nekem, hogy gyere 4-re, lemegyek: 16:00-ra, de nem jó. (Mivel másokat nyír) Erre mondja, hogy gyere 5-re. 5-re lemegyek, akkor meg menjek vissza 6-ra. Szórakozik velem? Mostok, hogy várni kell 5-10pőercet, de órákat? Ja, nem ez az első eset! Menjek más fodrászhoz? 18f (de engem ez nagyon kikészít, hogy hülyének néz, vagy mi?)
2010. okt. 20. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti hogy megmondtam volna neki hogy tudja kivel szórakozzon, és soha többé nem mentem volna vissza hozzá, plusz mondtam volna neki hogy szétterjeszted milyen egy megbízhatatlan idióta.
2010. okt. 20. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer vártam kb. 25-30 percet egy kozmetikusnál de nem is vártam tovább, felálltam és elmentem soha nem mentem vissza, hülye is lennék.... Te fizetsz nem? Akkor meg oda mész ahol a pénzedért kinyalják a segged, elég sok fodrász van manapság.
2010. okt. 20. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
pontosan:) menj máshoz, a hajnyírást nemfogja semelyik elbaszni:D
2010. okt. 20. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress másikat, elvégre fizetsz a szolgáltatásért. Vagy viseld el, és tűrj. Ez esetben maradj.
2010. okt. 21. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugy dolgozik, hogy mindenkit bevesz aki jelentkezik, minden forintot megfog. Menj mashova.
2010. okt. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!