Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, tényleg de nem merem megtenni. Mit, hogyan csináljam?
Egyszerüen nem tudok szabadulni tölle
A barátomrol van szó,3 éva vagyunk együtt és fojton a veszekedéseket keresi,de nem tudom csak úgy kirugni mert szeretem,nem tudom.Ő olyan számomra mint a drog ellenálhatatlan,nem birok nélküle élni.Már egyszer szakítottam vele és ez 5 hétig tartott aztán megint újra összejöttünk,életem legagyobb hüjesége volt esküszöm...
Mindennap megsért,megbánt hozzám vág valamit.Egyszerüen nem tudok élni vele mellette,és ő meg az összeköltözést meg a közös jövönket tervezi míg én 16évesen a saját lábamon száradok el.Nem akarom ezt.Nem akarok velle lenni,valmi azt sugallja bennem hogy nem kell vele lenne s hogy szakitsak vele már egyszer s mindenkorra de valami egyben vissza is tart.Nem tudom hogy mit tegyek,vagy hogy hogyan reagáljak,egy részem minden szempontbol akarja ö,de egy másik rászem útálja lasan az az érzésem hogy egyre jóbban......
Szerintetek mit tegyek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!