Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 20 éves fiúba mit tegyek? (Segíts)
Nem értem, mi bajotok... azért, mert 20 éves, nem lehet már komoly? Azért, mert az utcára kimenve olyat lát az ember (stílusjegyek - EMO, buli, goth, stb.), még nem feltétlen szexmániás vagy idióta mind...
Nem azt mondom, hogy akkor most Ő az Isten, de jól írták előttem - a puding próbája az evés. Max. ha nyomulni fog, tökönrúgod. :D
Bocsáss meg nekem, leányzó, hogy nem tudom a tiszteletem és barátságosságom itt szavak medrében terelgetni.
Az utolsó kommented megint erősíti a gyanút hogy naív vagy. Aki hangoztatja hogy érettebbnek érzi magát, gerincesebbnek érzi magát, kitartóbbnak látja magát, ritkának gondolja az olyan embert mint őmaga... Az az ember beképzelt.... Tudod, aki hangoztatja az erényeit az az egészet leönti savval mikor kérkedik vele.
Tisztellek és sajnálom hogy úgy érzed ez a 20 éves srác az egyetlen út a boldogsághoz. Ugyanis nekem 23 éves fiúként az a tapasztalatom, hogy a boldogságomról csak én tehetek és ha találok egy lányt akivel osztozhatok a boldogságon akkor az tök jó és szép, de ha nem találok lányt, a boldogság akkor is az enyém :)
Én azt hiszem az érettség egy elég magas foka ha az ember belátja hogy nincs párra szüksége a boldogsághoz. Csak jó megosztani másokkal. Ezért lesz párja az embernek.
(Ok, most én is nagyképű és beképzelt voltam :) Talán oktató jelleggel :) )
08:49 vagyok.
Köszönöm hogy találtál a szavaim közt valami értelmeset :)
És most rákontrázok.
Szerintem semmi baj a kapcsolatoddal ha vállalod a felelősséget azért ami történik veled:
tehát ha pl az 1 év közben neadj'Isten megcsalna a hátad mögött) vagy hasonló akkor ezzel neked kell megbirkóznod. Érzelmileg. És ha vállalod a felelősséget hogy így is alakulhat a dolog, te nem halnál bele ha ez történne... Akkor szerintem készen állsz a kapcsolatra valóban.
08:32-nek 15 evvel ezelott nem ugyanigy gondolkoztak a fiatalok
es kerdezo:
a sracnak volt normalis kapcsolata eddig? talan azert dumal veled mert az o korosztalyaba nem kap senkit
es az ilyen szerelmes szovegekkel 1 haverom RENGETEG naiv kislanyt kefelt meg
de vegulis a hibakbol tanul az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!