Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 20 éves fiúba mit tegyek? (Segíts)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok beleszerettem egy 20 éves fiuba ő is szeretne velem járni ,nagyon aranyos megmondta h tisztel engem és olyan tempóban haladunk ahogy én szeretném és egy kapcolatban nem a szex a fontos és ha két ember szereti egymást nemszámít a kor...és ő végre boldog akar lenni velem és akármikor eljön és beszél a szüleimmel h nem szexre kellek neki...a környezetemben mindenki ellenzi ezt a kapcsolatot de szeretjük egymást....ja és én még legolább 1 évig nemszeretném elveszíteni..
2011. szept. 15. 07:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Ha nem csak 1x kellesz neki és ezt a hátad mögött is így gondolja, akkor ok.
2011. szept. 15. 07:36
 2/37 A kérdező kommentje:
már százszor elmondta h nem arra kellek neki és hogyha bármikor eljönne a szüleimmel beszélni biztos h nem kamuzik
2011. szept. 15. 07:38
 3/37 anonim ***** válasza:

Na akkor mond neki hogy legalább 1 évig még szűz akarsz maradni. Puding próbája az evés. Ha ennek ezzel a céloddal együtt elfogad téged és szeret, ha az lesz a reakciója hogy így is veled akar lenni, akkor 2 dolog lehetséges:

1. Őszintén szeret.

2. Vagy pedig azt hiszi (vagy mással tapasztalatból tudja :D ) hogy ezen 1 éves célod ellenére is megkettyint hamarosan mert van 1-2 trükk a tarsojában amivel felizgat annyira hogy nem bírsz magaddal :)

2011. szept. 15. 07:44
 4/37 anonim ***** válasza:
Ja és 23F vagyok és amiket írsz hogy milyen szépeket mondott... Haha én is szoktam mondani ilyeneket az embernek mondania kell dolgokat a lányoknak hogy kapjon tőlük valamit :) Általában komolyan is gondolom monjuk :)
2011. szept. 15. 07:46
 5/37 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne h komolyan gondolja mertilyeneket nemlehet hazudni és többször is rákérdeztem...
2011. szept. 15. 07:50
 6/37 anonim ***** válasza:

Ne légy ennyire naiv! Kérlek!

Bár, lehet, h. működik így a dolog! Mint az előző mondta, puding próbája az evés!

2011. szept. 15. 07:53
 7/37 anonim ***** válasza:

Jó hát legyen, ha te biztos vagy benne, akkor nyilván egy megingathatlan igazság az amiket mond a srác... (Szarkazmus. Irásban nem műküdik :( )

Azért mond meg, szerinted amikor egy fárfi el akar csábítani egy nőt akkor szerinted nem olyan dolgokat mond neki, ami a nőnek tetszik, amit a nő fontosnak tart?

Ha valaki át akar verni valakit akkor nem olyan dolgokat hajtogat folyton ami imponál a baleknak, amit a balek bevesz?

Elhiszem hogy lehet a srác komolyan gondolja amit mond, de ijesztő a meggyőződés benned hogy 0 kételkedést támasztasz felé. Naivitás. Ne legyen igazam persze.

2011. szept. 15. 07:55
 8/37 A kérdező kommentje:
Tudja h nemakarok vele lefeküdni és mondta h persze megérti...és am egy suliba járunk a fiúval ,nővéremmel,nővérem barátja is és ő is megnyugtatott h tuti nem arra kellek neki és több éve ismeri...
2011. szept. 15. 07:56
 9/37 A kérdező kommentje:
07:55 persze h van bennem egykis "félsz"....
2011. szept. 15. 07:57
 10/37 anonim ***** válasza:
Nem kell 1 évig várni, ez egy baromság. Ha nem megy egyből, úgysem kell erőltetni. Ha túl profinak és rámenősnek tűnik, akkor meg utasítsd el párszor. Ha már te is nagyon kívánod, nyuszizzatok egy jópárat. Nem kellenek évek, akik ilyet írnak nem nagyon van tapasztalatuk:)
2011. szept. 15. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!