Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 14 éves srácba. Anyukám szerint bolond vagyok és ne kezdjek ki kisfiúkkal. (lent folyt. ) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az nem "ciki"? bár én ezt a ciki dolgot hülyeségnek tartom..Egy táborban beszélgettünk és megcsókolt...A csókjai alapján amúgy olyan 18 évesnek tippelném... magasságilag akkora mint én...Van valaki hasonló helyzetben? Ti mit tennétek? várjak rá? vagy hagyjam ? Előre is köszönöm...2010. aug. 14. 20:28
1/8 anonim válasza:
Mind a ketten gyerekek vagytok. 2 év meg nem sok, szóval nyugodtan vágj bele. Ha végül mégis kisfiúnak bizonyul, akkor meg elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.
2/8 anonim válasza:
A szerelmet nem feltétlen a kor határozza meg normális felfogás alapján. Az, hogy "ciki"-e, vagy sem, azt te döntöd el. Ha megragadott a csókja érzése, akkor magadra hallgass, és más ne érdekeljen!
3/8 anonim válasza:
Én drukkolok nektek:) Ne foglalkozz azokkal akik szerint ciki. Mert nem ciki.
17/L
4/8 anonim válasza:
Ugyan, miért lenne ciki? Remélem, összejöttök!
F/27
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek.:)
2010. aug. 14. 20:40
6/8 anonim válasza:
2 év szerintem annyira nem számít.
7/8 anonim válasza:
Ebbe semmi ciki nincs.
Nekem eddig két barátom volt és mindkettö fiatalabb.:D Az egyik mondjuk csak pár hónappal a másik másfél évvel. Ja és ráadásul alacsonyabbak is voltak nálam de neked mégjó is ha ugyanakkora mint te. Az mondjuk tény, hogy folyton azzal viccelődtek a barátaim, hogy pedofil vagyok... és ez egy idő után már idegesitő volt, de ha szereted a fiút, akkor nem fog érdekelni más véleménye! Megkell próbálni! Ha közben kiderül hogy mégis sok nektek ez a korkülömbség, akkor ugyis szakítani fogtok, de próbáljátok meg mert lehet, hogy érdemes!
14/L
8/8 anonim válasza:
Szia! (F35) vágj bele, ha tényleg úgy érzed hogy szereted. De a sexxel várj legalább 1 évet 2 okból 1. Mert ilyen korban a fiúk csak próbálkoznakkomoly kapcsolatban nem maradnak sokáig. Ès 2 ha jól értem ő 14 tehát még kiskorú a törvény alól te sem vagy kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!