Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 20 éves fiúba mit tegyek? (Segíts)
11/37 A kérdező kommentje:
De én még nemakarok semmi ilyesmit és anya is megmondta h eszembe ne jusson...
Ne kezdj felnőtt pasival!! csak kamiuznak mikor azt mondják hogy ők még birnak várni a szex-re több évet is, hogy nem arra kellesz. És ezt nem hülyeségből vagy roszindulatból mondom. Saját tapasztalat :(
2011. szept. 15. 08:11
13/37 A kérdező kommentje:
De ajj nemtudom már milegyen...nemtudok másra gondolni csak ő rá..
A szülők nem tökéletesek. Ők is csak tanulják a nevelést, nem biztos hogy vannak ilyen jellegű tapasztalataik. Saját magadnak kell eldöntened: egy komolytalan számítógép mániás, robogótfütyültető, magát érettnek képzelő mini-alfahím, vagy egy érettebb férfi ember? Honnan veszitek, hogy minden 19 évnél idősebb embert csak a szex hajtja? És a 14 éves hormonzavarosakat mi hajtja akkor? Az őszinte láw? Ugyanmár.
2011. szept. 15. 08:15
15/37 A kérdező kommentje:
komoly férfi aki sokat csalódott már és végre boldog szeretne lenni és én meg egy 15 éves lány aki még soha nem érzett ilyet senki iránt.....
Kislány, ne legyél már ennyire nevetségesen naiv!
Szerinted hol komoly férfi egy 20éves fiú? Ha annyira komoly lenne, nem egy 15éves kislánnyal kezdene!
Lépj le a földre!
37/N
2011. szept. 15. 08:30
- Egy 20 éves nem "komoly férfi"
- Ha nincsen valami kis huzatja akkor nem érdekli egy 15 éves gyerek
- Amíg anyukád véleménye mérvadó a párválasztásban addig inkább ne kezdj komoly kapcsolatba
- Egy 20 éves srác nem bír ki egy évet normális esetben szexualitás nélkül. Lehet veled kibírja de majd huzogat közben mást. Úgy jó lesz?
2011. szept. 15. 08:30
18/37 A kérdező kommentje:
Ezt nemhiszem el ....nembaj egyedül maradtam de akkor sem adom fel
Szerintem tárd elé az 1 éves szüzességi fogadalmad és gyere vissza a reakciójával ide.
Vagy csinálj amit akarsz :) De ha egyszer "még nem éreztél így soha" akkor ne csodálkozz ha azt az 1 évet egy "soha nem érzett izgató érzés" lerövidíti töredékére.
Meg amúgy is hibából tanul az ember, nem kell hallgatni a felnőttekre akkor se ha kórusban egyhangúan féltenek.
2011. szept. 15. 08:31
a volt feleségem is 15 volt én meg 20 mikor megismerkedtünk.16 éves elmúlt mikor testi kapcsolat is lett mert megvártuk míg úgy érzi hogy felkészült. aztán 15 évig éltünk együtt.nálunk is ellenezték eleinte,de 15 évet lehúztunk együtt!
2011. szept. 15. 08:32
Kapcsolódó kérdések: