Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a pasi helyes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi helyes? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 22:52
 81/93 anonim ***** válasza:
100%
nem nem nem. bár tini lányoknak biztos bejön ez a kisfiú, de a nők már a férfiakat szeretik.
2011. szept. 15. 11:58
 82/93 anonim ***** válasza:
31%
ha fiatalabb lennék nagyon tetszenél, szép a szád 20L
2011. szept. 15. 14:07
 83/93 A kérdező kommentje:

Hölgyek is urak.

Látom nagyon megosztó volt a kép.

A fiatalabb lányoknak nagyobb bejön, ez itt is látszik.

A képen egy "Szebenszki Ákos" nevű "gyerek"(férfi/fiú?), látható, aki "állítólag" "férfi" "emos" modell.

Linkek:

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 15. 15:16
 84/93 A kérdező kommentje:
2011. szept. 15. 15:19
 85/93 anonim ***** válasza:
100%
jesszusom, és pont váci... remélem egyszer szembejön velem... ;) 45/F
2011. szept. 15. 16:08
 86/93 napietus ***** válasza:
47%
hát nem válik Vác dicsőségére, az tuti...
2011. szept. 15. 16:09
 87/93 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 23:18 vagyok újra!

Visszanéztem már, mik a fejlemények.

A kérdező kommentje:

[link]

"Bemutatkozás

Na hát sziasztok. 16 (jelenleg már 18) éves Váci srác vagyok. Igazán ez az a pont ami nem az erősségem, hogy mutatkozzak be! ezt sosem szerettem de erre most nem térek ki jobban. Ha szeretnél megismerni kérdezz bátran :P

Elérhetőségeim

MSN: pazarol@hotmail.com "

Azt írja: "Ha szeretnél megismerni kérdezz bátran" - Én csak kérdezni szeretnék: Tudják otthon, hogy b_zi vagy? :D

A váci, mivel ez esetben melléknév kis betűvel kell írni! A második mondat miért felkiáltó? Mit akar ezen felkiáltani? :D

Mondatkezdő nagybetű? Mondatokat szétválasztó vessző hiányzik.

Gratulálok, bemutatkozásba negatívumot írni magáról, szép! :D Ha azt sem tudja, mit írjon magáról egy pár sorban, akkor mit akar?

tegnapelőtt 23:56 - ezen jót röhögtem, de szerintem igaza van, aki volt katona, az kemény, fegyelmezett, nem ilyen b_zi kinézetű, mint a mai fiatalság, akinek "egyik szeme sír, a másik haj"

16:08-kor válaszoló 45/F - ha szembejön veled, adj neki 2 nagy taslit helyettem is "Hogy nézel ki?!?!?!" mondat kiséretében és zavard haza, de előbb borbélyhoz :D mint a Csinibaba c. filmben.

2011. szept. 16. 01:30
 88/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek ez a pasi helyes? -------Langyiknak biztos be fogsz jönni :(
2011. szept. 16. 17:18
 89/93 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok a képen.. lásd feljebb!

Ült le szövegértésből egyes!

2011. szept. 16. 18:35
 90/93 anonim ***** válasza:
100%

Jó de valamilyen szinten foglalkoztathat ha már ilyeneket felhozol itt a Gy.K.-tán csak nem az ideálod hawer? :S

-.-"

2011. szept. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!