Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
tegnapelőtt 23:18 vagyok újra!
Visszanéztem már, mik a fejlemények.
A kérdező kommentje:
"Bemutatkozás
Na hát sziasztok. 16 (jelenleg már 18) éves Váci srác vagyok. Igazán ez az a pont ami nem az erősségem, hogy mutatkozzak be! ezt sosem szerettem de erre most nem térek ki jobban. Ha szeretnél megismerni kérdezz bátran :P
Elérhetőségeim
MSN: pazarol@hotmail.com "
Azt írja: "Ha szeretnél megismerni kérdezz bátran" - Én csak kérdezni szeretnék: Tudják otthon, hogy b_zi vagy? :D
A váci, mivel ez esetben melléknév kis betűvel kell írni! A második mondat miért felkiáltó? Mit akar ezen felkiáltani? :D
Mondatkezdő nagybetű? Mondatokat szétválasztó vessző hiányzik.
Gratulálok, bemutatkozásba negatívumot írni magáról, szép! :D Ha azt sem tudja, mit írjon magáról egy pár sorban, akkor mit akar?
tegnapelőtt 23:56 - ezen jót röhögtem, de szerintem igaza van, aki volt katona, az kemény, fegyelmezett, nem ilyen b_zi kinézetű, mint a mai fiatalság, akinek "egyik szeme sír, a másik haj"
16:08-kor válaszoló 45/F - ha szembejön veled, adj neki 2 nagy taslit helyettem is "Hogy nézel ki?!?!?!" mondat kiséretében és zavard haza, de előbb borbélyhoz :D mint a Csinibaba c. filmben.
Nem én vagyok a képen.. lásd feljebb!
Ült le szövegértésből egyes!
Jó de valamilyen szinten foglalkoztathat ha már ilyeneket felhozol itt a Gy.K.-tán csak nem az ideálod hawer? :S
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!