Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/93 anonim válasza:
Akiknek tetszik ez a lény, leírnák a korukat?
Besírok, ha érett nők buknak az ilyenre.
42/93 anonim válasza:
én hasonlitok erre a srácra aki a képen van XD de nem baj vergődjetek csak itt a csajok nagy részének ez teccik ti meg halhattok meg szűzen enyi :P és faterom se ölt meg 1x sem :P
43/93 anonim válasza:
00:07, meg helyesen írni sem tanított meg. kár.
44/93 anonim válasza:
"én hasonlitok erre a srácra aki a képen van XD de nem baj vergődjetek csak itt a csajok nagy részének ez teccik ti meg halhattok meg szűzen enyi :P és faterom se ölt meg 1x sem :P"
Mert normális a faterod :D Arcból azért visszavehetnél, mindettől függetlenül nem te szrtad a spanyolviaszt :D
45/93 anonim válasza:
nem tok helyesen irni be ismerem
46/93 anonim válasza:
00:07
Lehet faterod is meleg :D
47/93 anonim válasza:
jó igazad van nem én sz.rtam csak felidegesitettek h itt akik ieneken pattognak ált azok szoktak lenni az életben a nagy lúzerek tisztelet a kivételnek!!! mert az is van
48/93 napietus válasza:
00:08 nem az a ciki, faterod mit szól..az lesz az, mikor a fiad megkérdezi, milyen nő képeit őrízgeted, és be kell vallanod, hogy az nem nő, hanem te vagy...égni fogsz, de nagyon :D
49/93 anonim válasza:
napietus figyuzz ha megnézed a szülők képeit a hatvanas hetvenes években arról se mindröl lehet meg mondani meik fiú meg lány olyan cuccokat hordtak h huhh... szal erröl ennyit... am érdekes csak ti nem látyjátok ki fiú meg ki lány mindenki más látyja
50/93 napietus válasza:
én láttam apám fiatalkori képeit, nem nézett ki lánynak egyen sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!