Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/93 x) válasza:
Hát ha majd egyszer lesz egy fiam és egy nap így állít haza kiverem belőle a sz.rt is :D Miért akar minden 15-18 éves srác tinilányként kinézni? Szerintem van egy csöppnyi ízlésficamod drága barátom. Ez senkinek sem jön be csak a hozzád hasonló elmeháborodott cukcsimukcsi emókislányoknak. :) (illetve elnézést attól a válaszolótól akinek esetleg bejön ez a babaarcú páva. :))
12/93 napietus válasza:
nem túl szép kislány, de még kinőheti magát. de miért nézted pasinak?
13/93 anonim válasza:
Aki lefikázta a srácot attól mondjuk szívesen fogadnánk néhány képeket itt. Csak, hogy legyen összehasonlítási alapunk..
Utolsó "gyermeknevelési" szokásaira meg inkább nem mondok semmit.
14/93 anonim válasza:
Ezt a "helyes" fiút én tomfával addig verném, amíg emós akar maradni! :D - A kérdésre a válasz: egyáltalán nem helyes, semmi férfias nincs benne!
15/93 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. tulsagosan atlagos.
16/93 x) válasza:
Nyilvánvalóan csak viccnek szántam, a gyereket nem bántjuk. De azért elgondolkoznék azon hogy mit b@sztam el hogy ilyen gyereket sikerült csak a világra hoznom :)
18/93 anonim válasza:
Szerintem meg mire odáig eljutsz -ha sikerül is egyáltalán- akkor már örülni fogsz annak is, hogy egyáltalán lehet gyereket. Most komolyan, nem tök mindegy ki hogyan szív ezen a világon?
Minden kornak megvoltak a maga hóbortjai...
19/93 anonim válasza:
Azért ha lehet az én fiam ne legyen b.zi.
20/93 anonim válasza:
jaj de sukár gyerek :D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!