Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
71/93 anonim válasza:
nem én vok de én is lehetnék mert hasonló stilus... de azért védem meg mert nem birom az igazságtalanságot meg a gyűlölködést... ha azt a rengeteg energiát amit az emberek eddig a gyűlölködésre forditottak arra használták vna h jót tegyenek már senkinek semmi baja nem lenne az egész világon!!!
72/93 anonim válasza:
na mind1 meek aludni mert holnap suli de azért rem értitek mit akarok mondani
74/93 anonim válasza:
Hol látsz te itt pasit? Ez egy gyerek!
75/93 anonim válasza:
A képen látható embernek üzenem: menjen ki a napra, míg süt.
76/93 anonim válasza:
:O!
Hát ha langyi vagy akkor ,,IGEN,,
78/93 anonim válasza:
00:7-es igazad van:D én lány vagyok,de szerintem o ezt a kérdést nema 30+nap tette ki,és csak véleményt kért,nem azt hogy most itt fikázzátok le,és ja alegtobb tinicsajnak ilyen pasi jon be,pl nekemis bejon,szép szem..:) L/14
79/93 anonim válasza:
Kb. én is erre tippeltem, akiknek bejön azok a 14 éves gyerekek.
80/93 anonim válasza:
Hát szomorú is lenne, ha az érett nők buknának ezekre a homárokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!