Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
minden kornak megvoltak a maga hóbortjai... akkor most az a hóbort hogy nézzünk ki b*zinak meg k*rvának és b*sszunk be minden héten és dugjunk 12 évesen és cigizzünk 10 évesen és ne tanuljunk szart se? igen?
ELEGEM VAN, ROHADTUL
Szia!
Gondolkodtam már azon, hogy írok ki egy ebbe témába vágó kérdést, de aztán elvetettem inkább.
Figyelj... a tömeg mindig ilyen volt. Csak most a hatalmas információáramlás és szabadság korában nem tudják és meg sem próbálják ezeket a dolgokat a véka alá rejteni.
Ha ez az életforma neked nem tetszik akkor nyugodtan lehet keresni szép, marha intelligens, művelt embereket. Mert ilyenek is vannak!
Aki pedig meleg akar lenni/melegnek akar kinézni, piál, dohányzik és iszik az is nyugodtan megteheti. Ki vagy te, hogy ebben meggátold? Senki.
Bár ilyen lenne a tömeg, mint ez a srác... de az az igazság h a fiúk többsége ha már naponta 5 percet foglalkoznia kellene magával, hogy ne legyen egy ronda medve kinézetű lény, a "bu.ziságra" hivatkozva de igazából rohadt nagy lustaságból nem teszi meg.
Nem attól lesz b.uzi vki h ad magára, csak úgy mondom.
azért az "ad magára" és a "köcsög kinézetű" nem rokonértelmű szavak. ez a képen az utóbbi kategória.
minden pasi így nézne ki, leszbi lennék. egyes nők férfiasabbak nála.
Hm hát én sem adok magamra túl sokat. Tudod engem már az is marhára irritál, hogy, ha 2 napig nem borotválkozok elborítja a dzsungel az arcomat :D Azok a fiúk meg akik órákat képesek a tükör elött tölteni hajvasalókkal meg egyébb árucikkekkel..háát. Jó, hogy eddig terjed ki a bölcsességük. Mást nem tudok erre mondani.
Ettől függetlenül, ha valaki így akar kinézni és erre szenteli az idejét ám legyen. Én nem bántom őt, ő se bántson engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!