Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a pasi helyes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi helyes? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 22:52
 21/93 anonim ***** válasza:
100%

minden kornak megvoltak a maga hóbortjai... akkor most az a hóbort hogy nézzünk ki b*zinak meg k*rvának és b*sszunk be minden héten és dugjunk 12 évesen és cigizzünk 10 évesen és ne tanuljunk szart se? igen?

ELEGEM VAN, ROHADTUL

2011. szept. 14. 23:35
 22/93 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Gondolkodtam már azon, hogy írok ki egy ebbe témába vágó kérdést, de aztán elvetettem inkább.

Figyelj... a tömeg mindig ilyen volt. Csak most a hatalmas információáramlás és szabadság korában nem tudják és meg sem próbálják ezeket a dolgokat a véka alá rejteni.

Ha ez az életforma neked nem tetszik akkor nyugodtan lehet keresni szép, marha intelligens, művelt embereket. Mert ilyenek is vannak!

Aki pedig meleg akar lenni/melegnek akar kinézni, piál, dohányzik és iszik az is nyugodtan megteheti. Ki vagy te, hogy ebben meggátold? Senki.

2011. szept. 14. 23:41
 23/93 anonim ***** válasza:
48%

Bár ilyen lenne a tömeg, mint ez a srác... de az az igazság h a fiúk többsége ha már naponta 5 percet foglalkoznia kellene magával, hogy ne legyen egy ronda medve kinézetű lény, a "bu.ziságra" hivatkozva de igazából rohadt nagy lustaságból nem teszi meg.

Nem attól lesz b.uzi vki h ad magára, csak úgy mondom.

2011. szept. 14. 23:44
 24/93 napietus ***** válasza:
67%

azért az "ad magára" és a "köcsög kinézetű" nem rokonértelmű szavak. ez a képen az utóbbi kategória.

minden pasi így nézne ki, leszbi lennék. egyes nők férfiasabbak nála.

2011. szept. 14. 23:46
 25/93 anonim ***** válasza:
most 'ez' jól néz ki, hát oké... kinek a pap, kinek a papné. de te nem vagy férfi, bambán bámulsz, vágassad normálisra a hajadat, és a szád nyitása vmi hányinger. bár ha ez jön be a 15 éveseknek akko nekem aztán 8. de ha ilyen fiam lenne, vagy öcsém tarkón basznám, az tuti!
2011. szept. 14. 23:46
 26/93 anonim ***** válasza:
74%

Hm hát én sem adok magamra túl sokat. Tudod engem már az is marhára irritál, hogy, ha 2 napig nem borotválkozok elborítja a dzsungel az arcomat :D Azok a fiúk meg akik órákat képesek a tükör elött tölteni hajvasalókkal meg egyébb árucikkekkel..háát. Jó, hogy eddig terjed ki a bölcsességük. Mást nem tudok erre mondani.

Ettől függetlenül, ha valaki így akar kinézni és erre szenteli az idejét ám legyen. Én nem bántom őt, ő se bántson engem :)

2011. szept. 14. 23:48
 27/93 x) ***** válasza:
100%
Nem arról van szó hogy ad magára, mert azt lehet ennél ízlésesebb formában is. Csak hogyha valaki úgy néz ki mint egy kislány ott már felmerül az emberben a kérdés hogy 1. milyen nemű az emberünk (mert előfordult már velem is hogy nem tudtam megállapítani valakiről) persze azért ő még felismerhető mint hímnemű 2. felmerül az is hogy nincsenek-e ferde hajlamai. De ízlések és pofonok. Ők azt mondják egyéniségek (közben meg minden 5. percben szembejönnek magukkal) akkor egészségükre. :)
2011. szept. 14. 23:49
 28/93 anonim ***** válasza:
100%
"ilyen lenne a tömeg" ez alatt meg mit értesz? Annak örülnél ha ilyen gyerekek mászkálnának az utcán? előbb mennék el a sivatagba jeget keresni...
 29/93 anonim ***** válasza:
etus neked milyen az a fiú aki ad magára? kíváncsiságból kérdezem.
 30/93 anonim ***** válasza:
100%
23:41, nem vagyok elég ahhoz hogy ezt meggátoljam, tudom. Nem is akarnám, ha csak a saját életüket tennék tönkre... de a szarjaikkal MÁSOKAT AKADÁLYOZNAK. engem is. Keresnék én normális, művelt, de jófej és vicces embereket, akikkel lehet beszélgetni meg programokat szervezni.. a barátaim nagy része ilyen, csak annyira kevés EMBER van mostanság, hogy már nem bírom.
2011. szept. 14. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!