Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez a pasi helyes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi helyes? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 22:52
 31/93 anonim ***** válasza:
100%

x) válasza:

lájk a hozzászólásod! remélem minnél hamarabb kinövi a társadalom ezt a ferdeségét, csak attól tartok h lehet ennél még rosszabb is^^

2011. szept. 14. 23:51
 32/93 anonim ***** válasza:
34%
x) már bocs de aki erről nem látja, hogy fiú, az VAK. Am meg miért, az átlag szálkás-rövidhajú-semmi extra srác nem jön magával szembe ötpercenként? Dehogynem...
2011. szept. 14. 23:51
 33/93 anonim ***** válasza:
54%

Mindig kevés volt, Vágó mondta egyszer, hogy csupán a társadalom 1%-a foglalkozik keményen a 'magaskultúra' művelésével.

Amúgy meg mindenkinek ugyan olyan szr. Mindenki egyedül van.

2011. szept. 14. 23:52
 34/93 napietus ***** válasza:
66%
az a férfi, aki ad magára, tiszta, ízlésesen, de nem divatjamúltan öltözik, figyel a részletekre (pl. fekete cipőhöz nem vesz fel világos zoknit vagy barna övet). rendben van a haja (nem b*zifrizura), körme, fogai. mindig évszaknak és alkalomnak megfelelően öltözködik. rendszeresen borotválkozik. ennyi, ami egy férfitól szükséges és elégséges.
2011. szept. 14. 23:54
 35/93 anonim ***** válasza:
100%

EMBEREK! Kitörne egy forradalom, ki védene meg titeket? Ilyen homár bu.zi fiúcskák??? EZ NEM PASI! Könyörgöm! Kinek jön ez be??? Miért akar minden második fiú lánynak kinézni?? MI ez a haj?? Atyaisten!

Ilyenkor kár hogy eltörölték a katonaságot, nem lenne ennyi nyikhaj köcsög, fa.szcibáló rohadt búza...

bocsánat...

2011. szept. 14. 23:56
 36/93 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:04

Dönci, csak nem te vagy?

2011. szept. 14. 23:57
 37/93 napietus ***** válasza:
47%

az ilyeneken a sorkatonaság sem segítene, alkalamatlan lenne mind. nem is tudom, mire alkalmasak egyáltalán...

aki írta, hogy aki nem látja hogy fiú, az vak: nézd már meg a képet, kisbarátom, ugyanazzal az erővel lány is lehetne. nem túl szép lány, de lány.

2011. szept. 14. 23:58
 38/93 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó: Tedd hozzá azt is, hogy szerinted.

Írtál itt azért furcsa dolgokat. Amúgy én ujjamat nem mozdítom és mindig találok egy-egy csajt akinek tetszem valamiért...Szerintem túl van ez a dolog kicsit hájpolva.

2011. szept. 14. 23:58
 39/93 napietus ***** válasza:
47%
ízlésficamos nők mindig is voltak és lesznek is. ez nem változtat semmin.
2011. szept. 15. 00:00
 40/93 anonim ***** válasza:
48%

"az ilyeneken a sorkatonaság sem segítene, alkalamatlan lenne mind. nem is tudom, mire alkalmasak egyáltalán..."

Nem szívügyem a milicista gondolkodás. Elhiheted, hogy én sem menetelnék olyan boldogan tudván, hogy lenyúlnak az életemből éveket a semmiért. A háborúkról meg aztán végképp ne is beszéljünk mert az a legnagyobb tragédia amit ember elkövethetett a fajtája ellen. Szerintem több agyunk van ennél. Illenék már ezt megmutatni egyszer.

2011. szept. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!