Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
x) válasza:
lájk a hozzászólásod! remélem minnél hamarabb kinövi a társadalom ezt a ferdeségét, csak attól tartok h lehet ennél még rosszabb is^^
Mindig kevés volt, Vágó mondta egyszer, hogy csupán a társadalom 1%-a foglalkozik keményen a 'magaskultúra' művelésével.
Amúgy meg mindenkinek ugyan olyan szr. Mindenki egyedül van.
EMBEREK! Kitörne egy forradalom, ki védene meg titeket? Ilyen homár bu.zi fiúcskák??? EZ NEM PASI! Könyörgöm! Kinek jön ez be??? Miért akar minden második fiú lánynak kinézni?? MI ez a haj?? Atyaisten!
Ilyenkor kár hogy eltörölték a katonaságot, nem lenne ennyi nyikhaj köcsög, fa.szcibáló rohadt búza...
bocsánat...
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:04
Dönci, csak nem te vagy?
az ilyeneken a sorkatonaság sem segítene, alkalamatlan lenne mind. nem is tudom, mire alkalmasak egyáltalán...
aki írta, hogy aki nem látja hogy fiú, az vak: nézd már meg a képet, kisbarátom, ugyanazzal az erővel lány is lehetne. nem túl szép lány, de lány.
Utolsó: Tedd hozzá azt is, hogy szerinted.
Írtál itt azért furcsa dolgokat. Amúgy én ujjamat nem mozdítom és mindig találok egy-egy csajt akinek tetszem valamiért...Szerintem túl van ez a dolog kicsit hájpolva.
"az ilyeneken a sorkatonaság sem segítene, alkalamatlan lenne mind. nem is tudom, mire alkalmasak egyáltalán..."
Nem szívügyem a milicista gondolkodás. Elhiheted, hogy én sem menetelnék olyan boldogan tudván, hogy lenyúlnak az életemből éveket a semmiért. A háborúkról meg aztán végképp ne is beszéljünk mert az a legnagyobb tragédia amit ember elkövethetett a fajtája ellen. Szerintem több agyunk van ennél. Illenék már ezt megmutatni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!