Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen lesz alkalmam házibuliba menni, mint ami a filmekbe is van?

Figyelt kérdés

Ilyen nagyszabású házibulikra gondolok ahova sok sok ember meg van hívva :D Úgy gondolom ott nagyobb esély van kapcsolatok létrehozására mint egy szórakozóhelyen... :D Még sosem voltam házibuliban de szeretnék már...

17/L

2011. szept. 9. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Akkor mint mondtam bocsánat. Na ezzel pont így vagyok én is.

Discoba nem járok 2 ok miatt, taszít a sok divatpiás barom és a sok 14-15 éves kis csitri, akik koruk ellenére több f@szt fogtak mint kilincset, mert úgy gondolják, hogy az "menő". A 2. ok, haveri társaságom java része nem helybéli, így nagyon nincs is kivel menni, egyedül meg... Normális helyre én is szívesen mennék buliba, de olyan helyre, ahol csak fogom a fejem, hogy 20:1 az egy főre eső idióták aránya nincs sok kedvem. Na meg szerintem csak azért együtt lenni valakivel, mert addig sem vagyunk egyedül nincs értelme, ha nincs érzelem. Egyébként én is 1 év múlva megyek egyetemre, remélem ott majd több lehetőség lesz ismerkedni normális emberekkel. Ha esetleg győri, győr környéki vagy és lenne kedved ismerkedni írj nyugodtan 1 pm-et:P Én neked nem tudtam, mert le van tiltva az adatlapodon.:)

2011. szept. 9. 22:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én is diszkóban ismerkedtem meg két volt pasimmal is. Szóval tényleg csak attól függ, te hogy állsz a dolgokhoz. Olyan buliban, mint az amerikai fimeken, hogy pizsama-party meg ilyenek, hát, ilyenről nem hallottam Pesten.

De olyanon voltam, ahol sok jó fejjel megismerkedtem. De jó arcokkal bűrhol lehet találkozni, nem kell ahhoz buliba menni.

2011. szept. 9. 22:42
 23/24 A kérdező kommentje:
Dobtam üzenetet :)
2011. szept. 9. 22:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Corvinuson tali!Én voltam házibuliban de elárulom,az amiken én voltam durvább volt mint a discosok...ott nem csak megkezdték a dolgot hanem egy szabad szobában be is fejezték.
2011. szept. 9. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!