Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen lesz alkalmam házibuliba menni, mint ami a filmekbe is van?
Ilyen nagyszabású házibulikra gondolok ahova sok sok ember meg van hívva :D Úgy gondolom ott nagyobb esély van kapcsolatok létrehozására mint egy szórakozóhelyen... :D Még sosem voltam házibuliban de szeretnék már...
17/L
Akkor mint mondtam bocsánat. Na ezzel pont így vagyok én is.
Discoba nem járok 2 ok miatt, taszít a sok divatpiás barom és a sok 14-15 éves kis csitri, akik koruk ellenére több f@szt fogtak mint kilincset, mert úgy gondolják, hogy az "menő". A 2. ok, haveri társaságom java része nem helybéli, így nagyon nincs is kivel menni, egyedül meg... Normális helyre én is szívesen mennék buliba, de olyan helyre, ahol csak fogom a fejem, hogy 20:1 az egy főre eső idióták aránya nincs sok kedvem. Na meg szerintem csak azért együtt lenni valakivel, mert addig sem vagyunk egyedül nincs értelme, ha nincs érzelem. Egyébként én is 1 év múlva megyek egyetemre, remélem ott majd több lehetőség lesz ismerkedni normális emberekkel. Ha esetleg győri, győr környéki vagy és lenne kedved ismerkedni írj nyugodtan 1 pm-et:P Én neked nem tudtam, mert le van tiltva az adatlapodon.:)
Figyelj, én is diszkóban ismerkedtem meg két volt pasimmal is. Szóval tényleg csak attól függ, te hogy állsz a dolgokhoz. Olyan buliban, mint az amerikai fimeken, hogy pizsama-party meg ilyenek, hát, ilyenről nem hallottam Pesten.
De olyanon voltam, ahol sok jó fejjel megismerkedtem. De jó arcokkal bűrhol lehet találkozni, nem kell ahhoz buliba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!