Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit szolnatok hozza, ha spontan egy lany valami kedveset mondana nektek pl az utcan, egyetemen?
Mert amikor ezt tettem, a reakcio a teljes dobbenet volt, leblokkolas, vagy kozolte velem, hogy van baratnoje.
Pedig en csak kedves akartam lenni. EN csinalom rosszul, vagy az o gondolkodasmodjukkal van baj???
Abbol indulok ki, hogy en is szeretnem, ha kedves dolgokat mondananak nekem, a mediterrian orszagokban ez teljesen normalis. Tegyuk fel, annyit mondok nagyon jol nezel ki, vagy olyan jol el a haj etc.
Nem csak fiuknak mondok persze, mert mindenkinek jol esik a dicseret, nem?
Persze hanyagolni fogom a kedves szavakat. En azt szeretnem, hogy jobb kedvuek legyenek, feldobjam a napjukat, nem pedig, hogy azt gondoljak valami orult idiota vagyok...
A sracnak aki me annyira kiakadt azt mondtam, hogy annyira vakitoan gyonyoru kek szemed van, hogy muszaj volt idejonnom es elmondnam... aztan mentem tovabb :)
Kérdező, merre szoktál járkálni? :)
Mondjuk nekem nem hiszem h tudnál bármi kedveset mondani külső alapján, de hátha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!