Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párnak joga van ismeri a másik múltját? Kell egyáltalán?
Közel egy éve vagyunk együtt a barátommal és nem tudok a múltjáról sokat, amit néha jónak látok, néha nem. Annyira kíváncsi lennék az exeire, hogy néznek ki. Nem tudom megmagyarázni miért.
Amikor kb. 3 hónapja voltunk együtt, kiderült egy buli alkalmával, hogy a párom az egyik haverja volt barátnőjével feküdt le. Ezt az a párom haverja mondta el akkor este. Ezt nem tudtam hova tenni. Nem tudom, hogy tudnom kellett volna-e róla, de valamiért mégis rosszul esett. Tudom, hogy nem úgy kell indítani egy kapcsolatot hogy mindent el kell mondani a múltunkról, de én semmit nem tudok, ezt a történetet is csak véletlenül tudtam meg. Nektek mindent elmondott a párotok a csajozásaikról, barátnőjükről? Szerintetek normális a hozzáállásom, vagy csak én képzelődök?:/
21L
Jaa és tegyük hozzá, hogy egyébként a mostani dolgokról midnent megosztok a párommal, mindent megbeszélünk, tud minden gondomról-bajomról-barátokról-vidámságokról, mindenről... ez így van jól. Néha 1-1 apró információ óhatatlanul is kicsurran valamelyikünkből az exekkel kapcsolatban, ilyenkor persze nem mondom azt, hogy nem érdekel, de alapvetően nem igazán szoktam kérdezni, hogy "ezt csináltad vele, vagy azt, vagy hogy..."
25F
nem tudom, a párnak kell eldöntenie, hogy elmondja, firtatja, kérdezget a múltról, vagy sem.
néhány dolog, ahogy írták előttem is, kiszalad az ember száján, persze. és vannak dolgok, amiket jó tudni, mondjuk hogy már volt eljegyezve, hogy volt házas, vagy hogy még nem volt komoly kapcsolata.
rossz hallani, ha a barátod épp arról mesél, hogy kivel meddig járt, de... tartsd a szemed előtt, hogy azoknak a kapcsolatoknak vége lett, és most veled van. lehet veled sem lesz örökre, de azt a pár hónapot/évet/évtizedet lehet boldogan is eltölteni, nem folyton rágódva és aggodalmaskodva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!