Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni a múltját?
Nem tudom elfogadni hogy más lányokkal is lefeküdt meg stb,és ezért néha bunkó vagyok vele minden ok nélkül,pedig ő mindent megtesz értem. Ezt nem mondom neki,de nagyon bosszant.
16L / 18F
velem is volt ilyen..
és a pasidnak mondtad már hogy ez zavar?
de szerintem hagyd abba,nehogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok.
Mármint mikor feküdt le más lányokkal? Mielőtt veled összejött vagy azóta is. Mert kettő a kettő.
A korábban, akkor azt hiszem rossz faszival jöttél össze, mert neked egy szűz srác kell. Olyat találsz itt a kérdezők között szép számmal.
Ha azóta történt a dolog, hogy veled jár, akkor megint csak rossz faszival jöttél össze. S akkor ne az zavarjon, hogy lefeküdt más lányokkal hanem az, hogy megcsalt téged, tehát lapát.
Egyébként melyik igaz? Mikor szexelt más lányokkal?
mondjuk engem nem is annyira a tény zavart hogy megtette,hanem amikor ezt így mesélte nekem nagyvidáman... -.-" azt csodálkozott hogy bunkón reagálok :'D
ja és fiú vagyok am
Ez a szerelem, majd megszokod, hogy volt más is előtted.
Amúgy, ha nem lett volna más előtted, lehet hogy már te se lennél neki, mert a férfi kíváncsi.
Fogadd el, lépj túl, örülj, hogy most téged tölt.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!