Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni a múltját?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfogadni hogy más lányokkal is lefeküdt meg stb,és ezért néha bunkó vagyok vele minden ok nélkül,pedig ő mindent megtesz értem. Ezt nem mondom neki,de nagyon bosszant.

16L / 18F

2011. okt. 29. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég nagy hülye vagy ezek szerint... Mit vársz, menjen vissza idögéppel?
2011. okt. 29. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:

velem is volt ilyen..

és a pasidnak mondtad már hogy ez zavar?

de szerintem hagyd abba,nehogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatotok.

2011. okt. 29. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Mármint mikor feküdt le más lányokkal? Mielőtt veled összejött vagy azóta is. Mert kettő a kettő.

A korábban, akkor azt hiszem rossz faszival jöttél össze, mert neked egy szűz srác kell. Olyat találsz itt a kérdezők között szép számmal.

Ha azóta történt a dolog, hogy veled jár, akkor megint csak rossz faszival jöttél össze. S akkor ne az zavarjon, hogy lefeküdt más lányokkal hanem az, hogy megcsalt téged, tehát lapát.

Egyébként melyik igaz? Mikor szexelt más lányokkal?

2011. okt. 29. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy tud ez zavarni valakit... Most veled van, nem? Téged szeret.
2011. okt. 29. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

mondjuk engem nem is annyira a tény zavart hogy megtette,hanem amikor ezt így mesélte nekem nagyvidáman... -.-" azt csodálkozott hogy bunkón reagálok :'D

ja és fiú vagyok am

2011. okt. 29. 20:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Előttem feküdt le másokkal,de nagyon zavar,nem tehetek róla :$ :/
2011. okt. 29. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:

20:46

Ezért azért érthető...

2011. okt. 29. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:

20:46

Ez azért.* :$

2011. okt. 29. 20:48
 9/9 Amazing ***** válasza:

Ez a szerelem, majd megszokod, hogy volt más is előtted.

Amúgy, ha nem lett volna más előtted, lehet hogy már te se lennél neki, mert a férfi kíváncsi.

Fogadd el, lépj túl, örülj, hogy most téged tölt.

ennyi.

2011. okt. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!