Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki több évig vágyakozik egy konkrét ember iránt, de nem sűrűn beszél vele, nem nagyon ismeri, viszont felépít magában róla egy képet, és végül csak beteljesedik ez a szerelem, az lehet vajon tartós?
nincs rá kötelezően érvényű szabály -.-"
ha pont olyannak képzeled el, amilyen valójában, akkor k*rva jó!..
de arra nem sok az esély. szépen rájössz hogy álmokat dédelgettél a tökéletes személyről..
de próbálkozni szabad.. legalább lehull a lepel.
teljesen egyetértek az előttem hozzászólóval :)
20l
Előfordulhat, hogy tartós lesz, csak sokszor az a baj az ilyen kapcsolatokkal, hogy a több év vágyakozás alatt, mikor még nem ismerjük igazán az illetőt, akaratlanul is a saját ideálunk képét vetítjük ki rá annyira, hogy a végén már teljesen összemossuk ezzel a képpel az illetőt.
Viszont mikor megismerjük, a legritkább esetben lesz olyan, mint amilyennek képzeltük. Ez nagyon nagy csalódás lehet.
De nem mondom, hogy semmiképpen nem sikerülhet, vannak olyan szerencsés esetek, mikor tényleg nagy szerelem lesz belőle.
Köszi szépen a válaszokat! :)
Én is hasonlóan gondolom..
Mennyi idős vagy?:D
Én hasonló helyzetben vagyok...:S
hát én kb 6.tól fogva álmodoztam egy fiúról, aki osztálytársam volt , de egy szót sem beszéltem vele soha. 8. végéig nagyon nagyon tetszett, oda vissza voltam, pedig csak egy álomképet szerettem.
és aztán, ez valóra vált, és...ha azt mondom, azóta is együtt vagyunk, akkor az a 4 év tartósnak számít ?:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!